TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa
mín
21°
màx
28°
Poc ennuvolat
mín
19°
màx
28°
Descobert
mín
19°
màx
28°
Dimecres 4Dijous 5Divendres 6

Cercador avançat


SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram
NOTíCIES
L'Escola d'Adults del Pla del Besòs retrata la seva visita a la vila amb un vídeo

Caldes d'Estrac ja s'ha convertit en una de les destinacions preferides de l'Escola d'Adults del Pla del Besòs, i per segon any consecutiu han vingut durant el mes d'abril a gaudir d'un dia a la vila.

El grup va arribar utilitzant el tren i la seva primera parada va ser a la «Fabriqueta» on van poder gaudir de l'exposició de fotografies de Jaume Pomà «Homenatge a Caldes d'Estrac». Tot seguit van consultar l'Oficina de Turisme per obtenir tots els itineraris possibles de la vila.

Després d'un bon esmorzar al Tête à Tête, van iniciar la ruta pel nucli antic, visitant el safareig i coneixent les històries més emblemàtiques de la vila com la llegenda de la Dona de l'Aigua, o les anècdotes més divertides dels gegants de Caldes. El seu passeig els va dur a la capella de la Mare de Déu del Remei, la biblioteca Can Milans, la Torre Verda i el mirador Astharoth. En El Bistró de Caldes van fer una petita parada per brindar amb una copa de cava juntament amb l'alcaldessa Rosa Pou. Després van continuar la seva ruta visitant la Fundació Palau i els banys termals Caldes d'Estrac.

Per dinar van gaudir de les receptes de El Vellard i van finalitzar la seva visita amb un passeig pel Parc Muntanyà.

El responsable del grup, Antonio Alamillo, va anar retratant cada un dels moments que el grup va viure a Caldes i recentment ha compartit tots aquests records amb un vídeo que es pot veure a continuació.

Informació publicada el 3 de juny de 2016
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.catQR Enquesta satisfacció
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.

Informació actualitzada Covid -19 i Viatges a CatalunyaLogo Biosphere