Ajuntament de
Caldes d'Estrac
NOTíCIES
El Parc Joan Maragall ha estat l'escenari de la quarta edició de la reeixida iniciativa caldenca que busca promoure un estil de vida basat en la salut, la sostenibilitat i el territori

Aqua Calida 2022Aqua Calida 2022Aqua Calida 2022El passat dissabte 4 de juny, a les 12 hores, l’alcalde Òscar Baró i el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, Freddy Freixas, van donar el tret de sortida a la quarta edició de la bio-fira Aqua Calida al Parc Joan Maragall. Enguany, Baró i Freixas van comptar amb la col·laboració del meteoròleg Francesc Mauri, qui va aplaudir la celebració d’iniciatives com la bio-fira Aqua Calida que posen el focus en la lluita contra el canvi climàtic, la protecció del planeta, la promoció dels hàbits saludables i l’aposta per la sostenibilitat.

Durant el cap de setmana, el Parc Joan Maragall va ser escenari de tallers d’elaboració de pa, de pasta de dents ecològica i d’aftersun d’aloe i urucum amb Noelia Narejo, sessions de ioga i de meditació a càrrec d’Àgape i Jara, tastets de reflexologia, cupping (ventoses), massatge terapèutic i acupuntura, demostracions de kinesiologia, una xerrada a càrrec de la doctora en biologia i dietista integrativa Victòria Garcia Framis sota el títol ‘Greixos sí? Greixos no?’, activitats infantils i familiars relacionades amb el foment de les bones pràctiques ambientals i l’estalvi energètic com ‘Pedala amb energia’ i ‘Hola Watty! Estalviem energia, salvem watts!’, actuacions musicals de Núria Grima Live Violin & DJ, DJ Carbo Underground, DJ Henry Jones i Burruezo & Nur Camerata, una exhibició de percussió a càrrec dels Diables d’Estrac, mercat d’artesania, salut, termalisme i gastronomia amb els restauradors caldencs Ca l’Adela, Metru, La Tasqueta de Caldes i Més Q Creps. En total, dos dies plens d’engrescadores propostes, bon ambient, salut i benestar. Prèviament, Caldes d’Estrac va acollir un workshop de lideratge en sostenibilitat i propòsit de marca a càrrec de Miquel Guri i una sessió interna de treball de l’Associació de Viles Termals de Catalunya amb l’objectiu de promocionar i difondre el termalisme.

«Vull agrair la implicació de professionals, comerciants i restauradors, així com el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració dels Diables d’Estrac, la brigada municipal, la Policia Local de Caldes d’Estrac, els serveis municipals de neteja i GBI. Gràcies a la vostra dedicació i empenta, hem viscut una fantàstica quarta edició de la bio-fira Aqua Calida. Després de la bona acollida, des de l’àrea, posem rumb a la cinquena edició», afirma el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme, Freddy Freixas.

Gaudeix de l'àlbum fotogràfic complet aquí.

Informació publicada el 8 de juny de 2022