Menú Pesolada 2024
Per començar
Xarrup de pèsols i foie acompanyat de sardina fumada amb chutney de pera i mango sobre el nostre brioix
Seguirem amb
Canelons de peix, pèsols i llagostins amb salsa cremosa de llamàntol
i com a plat principal
Pèsols de la floreta ofegats amb costella de porc, botifarra negra i del perol, panxeta, ceba i allets tendres amb la picada (nyora, menta, melindros, pinyons i ametlles) del nostre mestre, l’avi Antoni Suñé
Les postres a escollir entre
Bescuit glacé a les ametlles garapinyades regat amb xocolata, o bé,Sorbet de maracujà i mango.
Bodega a escollir entre
Manyol. DO Terra Alta. Garnatxa blanca 100%
Finca Renardes. DO Penedès. Ull de Llebre, cabernet sauvignon i samsó
Cava Parató brut reserva. DO Cava. Parellada, macabeu i xarel·lo
(Aquest menú inclou 1 ampolla de vi/cava cada 2 persones)
Aigües, cafè o infusions
Coca de pa torrada feta al nostre obrador per sucar amb tomàquet
Preu per persona 46,50 € IVA inclòs. (mínim 2 persones)
Refrescos, cerveses i licors no inclosos en el preu.