SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
El temps a CaldetesDades: ©Aemet | ||
![]() mín 18° màx 26° | ![]() mín 19° màx 28° | ![]() mín 19° màx 28° |
Dissabte 10 | Diumenge 11 | Dilluns 12 |
---|
Ja és aquí la 29a Pesolada de Caldes d’Estrac! L’oportunitat perfecta per a tastar la nostra gastronomia, passejar per la nostra vila i sobretot deixar-nos sorprendre per un excel·lent equip de restauradors i restauradores que són exemple de creativitat, de tradició i de bona cuina.
Les properes setmanes, us convidem a visitar El Taller, Pizzeria Estrac, Dynamic Hotel, Can Suñé, Ca l’Adela, La Tasqueta de Caldes, Solstic i El Metru i provar les seves delicioses propostes culinàries que segurament us sorprendran.
A més, Caldes d'Estrac també ofereix un seguit d'activitats culturals, esportives i de lleure, com les exposicions de la Fundació Palau, la 32a Cursa Popular de Caldes d'Estrac 3 Viles el dia 2 d'abril, la dinàmica gimcana turística digital, la Diada de Sant Jordi, l'itinerari turístic i cultural autoguiat, els banys termals i moltes altres sorpreses.
I recorda, la zona blava del municipi és gratuïta de 13 a 16 hores de dilluns a diumenge, per incentivar el comerç i la restauració local. No ho dubteu, reserveu una data, convidin família, amics i parella i vingueu a descobrir el nostre encantador poble i degustar la 29a Pesolada de Caldes d'Estrac.
Us esperem amb molta il·lusió! Que gaudiu d'una excel·lent experiència a la Pesolada!
Menú Pesolada 2023
Per començar
Xarrup de trifàsic de crema de pèsols, bacallà i pinyons juntament amb una amanideta de maduixa, formatge fresc de cabra d’Arenys de Munt, espinacs, nous i anxoves amb una vinagreta de taronja i anet
Seguirem amb
Canelons de peix, marisc i pèsols amb salsa cremosa de gambes
i com a plat principal
Pèsols de la floreta ofegats amb costella de porc, botifarra del perol, panxeta, ceba i allets tendres amb la picada (nyora, menta, melindros, pinyons i ametlles) del nostre mestre, l’avi Antoni Suñé
Les postres a escollir entre
Bescuit glacé a les ametlles garapinyades regat amb xocolata o bé Sorbet fet a casa
Bodega a escollir entre:
Manyol. DO Terra Alta. Garnatxa blanca 100%
Finca Renardes. DO Penedès. Ull de Llebre, cabernet sauvignon i samsó
Cava Parató brut reserva. DO Cava. Parellada, macabeu i xarel·lo
Aigües, cafè o infusions
Coca de pa torrada feta al nostre obrador per sucar amb tomàquet
Preu per persona 46,50 € (Iva inclòs) (mínim 2 persones)
Propostes Gastronòmiques
Tapa de pèsols ofegats a l´estil emma: 8€
Plat de pèsols ofegats a l´estil emma: 18€
Pizza de pèsols amb botifarra blanca i negre i mozzarella: 15,70€
Menú de la pesolada: 32€ (només els migidies)
..............
Menú ( nomes als migidies)
Primer
Pèsols ofegats a l´estil emma
Segon
Canelons de foie gratinats amb beixamel trufada
Postres
Sorbet de mandarina dels horts de Cabrera o un altre gelat a escollir
Begudes
Vi negre, rosat o blanc de la casa o copa de cervesa o aigua i pa
Preu per persona 32€ (iva inclòs)
Tapa
"Pèsols del Maresme amb bacallà esqueixat"
Copa de vi:
Copa de vi (Testuan 3 "Pansa Blanca, Garnatxa Blanca" D.O Alella - Celler Testuan)
Preu per per persona: 18,50€ (iva inclòs)
Plat
Plat de Pèsols del Maresme a la Catalana
Preu per pesona 16,50€ (iva inclòs)
*Plat incorporat en el nostre menú de cap de setmana de 24,50€ amb un suplement de 4,50€
Preu del menú inclou pa, vi, aigua l, iva
*Activitat d’interès: dia 10 de març organitzarem una cata de vins, on presentarem el plat de Pèsols del Dynamic.
Primer
• Pèsols de la floreta ofegats a la catalana
Segon
• Bacallà amb samfaina i mongetes del ganxet o entrecot al pebre
Postres
• Postres del dia
Celler: Vi Peralada o Cava Peralada
Aigua, pa i cafè
Preu per persona: 42 € (iva inclòs)
(El menú de la Pesolada només s’oferirà els caps de setmana i mínim per a dues persones)
Dimarts i dimecres (excepte festius) tancat.
Plats
Pèsols del Maresme saltejats amb cloïses i gambes amb reducción de Marisc
Preu per persona 19,90€ (iva inclòs)
Pèsols del Maresme a la Catalana
Preu per persona 18,95€ (iva inclòs)
Proposta de maridatge
Vi blanc Alta Alella Pansa Blanca 14€
Plat
Plat de pèsols amb favetes
Preu a consultar
Plat
Plat de Pèsols amb Sípia
Preu 16,80€ (iva inclòs)
Proposta de maridatge: Vi Do Alella
Consulta l'agenda d'activitats
Consulta la ubicació dels restaurants
Descarrega't el material de difusió i promoció