SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Ja és aquí la 28a Pesolada de Caldes d’Estrac! L’oportunitat perfecta per a tastar la nostra gastronomia, passejar per la nostra vila i sobretot deixar-nos sorprendre per un excel·lent equip de restauradors i restauradores que són exemple de creativitat, de tradició i de bona cuina.
Durant les properes setmanes, us animem a apropar-vos a Can Suñé, El Jardí del Vellard, El Taller, Hotel Dynamic, La Tasqueta de Caldes, Pizzeria Estrac, Metru, Solstici i Voramar i assaborir les seves sorprenents propostes culinàries. Us assegurem que els saborosos pèsols de la floreta, amb el seu sabor fi i alhora dolç, no us deixaran indiferents.
A més, heu de saber que Caldes d’Estrac també amaga divertides propostes culturals, esportives i lúdiques. Durant els propers mesos de març, abril i maig, podreu gaudir de les interessants exposicions de la Fundació Palau, la 32a Cursa Popular de Caldes d’Estrac 3 Viles, la dinàmica gimcana turística digital, la Diada de Sant Jordi, la Mostra d’Entitats, l’itinerari turístic i cultural autoguiat, els banys termals i moltes sorpreses més.
Per últim, us recordem que la zona blava del municipi és gratuïta des de les 13 hores fins a les 16 hores de dilluns a diumenge. Amb aquesta mesura, busquem promoure i impulsar la restauració i el comerç local, imprescindibles per a omplir de vida tots els racons de la vila. Ara sí, obriu les vostres agendes, trieu el dia, animeu la família, la parella i les amistats i veniu a visitar el nostre poble i a tastar la 28a Pesolada de Caldes d’Estrac! Us hi esperem!
Us desitgem una magnífica Pesolada a totes i tots! Gaudiu-la!
Freddy Freixas i Ricart
Regidor d’Ensenyament, Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme
Per començar
• Amanida d’espinacs i canonges amb poma Granny Smith, panses, pèsols, xampinyons i formatge fresc d'Arenys de Munt amb vinagreta de pinyons i coriandre
Primer
• Canelons de peix, marisc i pèsols amb salsa cremosa de llamàntol
Segon
• Pèsols de la floreta ofegats amb costella de porc, les dues botifarres, cebeta, allets tendres i la picada de l’avi Antoni Suñé (nyora, menta, melindros, pinyons i ametlles)
Postres (a escollir)
• Bescuit glacé a les ametlles garapinyades regat amb xocolata
• Sorbet fet a casa
Bodega (a escollir)
• Ermita d'Espiells. DO Penedès. Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Chardonnay
• Finca Renardes. DO Penedès. Ull de Llebre, de vinyes velles, amb una part de samsó i un toc de cabernet sauvignon
• Cava Parató brut reserva. DO Penedès. Parellada, macabeu i xarel·lo
Aigua, cafè o infusions
Coca de pa torrada feta al nostre obrador per sucar amb tomàquet
Preu per persona: 40,50 € (iva inclòs)
(mínim per a dues persones)
Obert de dimecres a diumenge i la nit de dissabte.
Primers (a escollir)
• Amanida primaveral amb fruits vermells
• Cremós de pèsols a la catalana
• Ceviche de vieires, pèsols, mango i alvocat
• Sashimi de tonyina, maduixa, alvocat i ceba tendra
Segons (a escollir)
• Pluma de porc duroc salsa oriental, shitakes, carbassa i mongeta del cuc
• Suprema de lluç sobre cremós de gamba, cake de patata i oli picual
• Arròs de pop i pèsols amb allioli negre
• Briox de steak tartar, maionesa de wasabi i ceba cruixent (suplement de 2 €)
Inclou pa i postres
Begudes no incloses
Preu per persona: 26 € (iva inclòs)
Obert migdia de dimecres a diumenge. Dilluns i dimarts tancat.
Primer
• Pèsols de la floreta ofegats a la catalana
Segon
• Bacallà amb samfaina i mongetes del ganxet o entrecot al pebre
Postres
• Postres del dia
Celler: Vi Peralada o Cava Peralada
Aigua, pa i cafè
Preu per persona: 40 € (iva inclòs)
(El menú de la Pesolada només s’oferirà els caps de setmana i mínim per a dues persones)
Dimarts i dimecres (excepte festius) tancat.
Plat
• Arròs de verdures amb carxofes i pèsols del Maresme
Preu per persona: 17,40 € (iva inclòs)
(Mínim per a dues persones)
Proposta de maridatge: Vi Raventós d’Alella.
Obert els migdies de dijous a diumenge.
Obert les nits de divendres i dissabtes.
Primer (a escollir)
• Pèsols i faves a la catalana
• Tàrtar de bacallà, tomàquet, ceba tendra i pèsol de la floreta amb oli confitat d'un elixir secret
Segon (a escollir)
• "Chuletón" de carn ecològica del Pirineu Català acompanyat de xips de carxofa i de les nostres patates fregides
• Arròs caldós amb pèsols de la floreta, ceps i galta cuinada a baixa temperatura
Inclou aigua, pa de coca torrat amb tomàquet de "Pa Solà", cafè ecològic de "Cafès Novell" (gamma alta) i postres (no inclou la beguda)
Preu per persona: 44,70 € (iva inclòs)
(El menú de la Pesolada només s’oferirà els caps de setmana i mínim per a dues persones. Entre setmana, cal reserva prèvia)
Propostes de maridatge: L'Avi Tomàs Aragonés, blanc i negre del Montsant, vins ecològics blanc i negre d'Alella, el Coca i Fitó Nu negre (sense sulfits) i el Blanc de Boira, un Costers del Segre sec
Reserva taula i gaudeix d'un 10% de descompte en una estada a l'Hotel Dynamic
Reserva via WhatsApp al número 661666262 i compartirem amb tu la recepta de "pèsols i faves a la catalana"
Obert de dimarts a dissabte al migdia i vespre i els diumenges al migdia.
Primer
• Pèsols i carxofes ofegades a l’estil Emma
Segon
• Canelons de foie gratinats amb beixamel trufada
Postres
• Sorbet de mandarina dels horts de Cabrera o un altre gelat a escollir
Begudes
Vi negre, rosat o blanc de la casa o copa de cervesa
Aigua, pa i cafè
Preu per persona: 28 € (iva inclòs)
Propostes de plats:
• Tapa de pèsols i carxofes ofegades a l’estil Emma: 6 € (iva inclòs)
• Plat de pèsols i carxofes ofegades a l’estil Emma: 16,50 € (iva inclòs)
• Pizza de pèsols amb botifarra blanca i negre i mozzarella: 13,70 € (iva inclòs)
Obert els migdies de dissabte i diumenge.
Obert les nits de divendres i dissabte.
Primer
• Croquetes de pèsol i pernil ibèric
Segon
• Entrepà amb coca d’oli de botifarra negra, cansalada, all tendre i crema de pèsol
Postres
• Coca de Llavaneres
Beguda
• Dues copes de vi o cava per persona (bodega a decidir)
Preu per persona: 25 € (iva inclòs)
Obert de dimarts a diumenge al vespre.
Plat
• Estofat de pèsols a la catalana amb aromes de menta, cansalada i botifarra
Preu per persona: 14 € (iva inclòs)
Obert de dimarts a diumenge. Dilluns tancat.
Plats (a escollir)
• Pèsols ofegats amb botifarra de pagès, alls i ceba tendra
• Pèsols amb sèpia de costa i carxofes del Maresme
* Els dos plats de pèsols van acompanyats d'una copa de cava brut reserva de Perelada
Preu per plat i persona: 19 € (iva inclòs)
Obert els migdies de dilluns a diumenge, excepte els dimecres. Consulteu les nits. A partir de la Setmana Santa, obert els divendres i els dissabtes nit.
Consulta l'agenda d'activitats
Consulta la ubicació dels restaurants
Descarrega't el material de difusió i promoció