TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Núvols alts
mín
17°
màx
26°
Molt ennuvolat
mín
16°
màx
25°
Poc ennuvolat
mín
17°
màx
27°
Dilluns 16Dimarts 17Dimecres 18
Inici > Turisme > Pesolada > Pesolada

Cercador avançat
PESOLADA

Pesolada 2022

Ja és aquí la 28a Pesolada de Caldes d’Estrac! L’oportunitat perfecta per a tastar la nostra gastronomia, passejar per la nostra vila i sobretot deixar-nos sorprendre per un excel·lent equip de restauradors i restauradores que són exemple de creativitat, de tradició i de bona cuina.

Durant les properes setmanes, us animem a apropar-vos a Can Suñé, El Jardí del Vellard, El Taller, Hotel Dynamic, La Tasqueta de Caldes, Pizzeria Estrac, Metru, Solstici i Voramar i assaborir les seves sorprenents propostes culinàries. Us assegurem que els saborosos pèsols de la floreta, amb el seu sabor fi i alhora dolç, no us deixaran indiferents.

A més, heu de saber que Caldes d’Estrac també amaga divertides propostes culturals, esportives i lúdiques. Durant els propers mesos de març, abril i maig, podreu gaudir de les interessants exposicions de la Fundació Palau, la 32a Cursa Popular de Caldes d’Estrac 3 Viles, la dinàmica gimcana turística digital, la Diada de Sant Jordi, la Mostra d’Entitats, l’itinerari turístic i cultural autoguiat, els banys termals i moltes sorpreses més.

Per últim, us recordem que la zona blava del municipi és gratuïta des de les 13 hores fins a les 16 hores de dilluns a diumenge. Amb aquesta mesura, busquem promoure i impulsar la restauració i el comerç local, imprescindibles per a omplir de vida tots els racons de la vila. Ara sí, obriu les vostres agendes, trieu el dia, animeu la família, la parella i les amistats i veniu a visitar el nostre poble i a tastar la 28a Pesolada de Caldes d’Estrac! Us hi esperem!

Us desitgem una magnífica Pesolada a totes i tots! Gaudiu-la!

Freddy Freixas i Ricart

Regidor d’Ensenyament, Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme

Can Suñé Restaurant
Carrer Callao, 4
Reserves: 937 910 051

Per començar
• Amanida d’espinacs i canonges amb poma Granny Smith, panses, pèsols, xampinyons i formatge fresc d'Arenys de Munt amb vinagreta de pinyons i coriandre
 
Primer
• Canelons de peix, marisc i pèsols amb salsa cremosa de llamàntol
 
Segon
• Pèsols de la floreta ofegats amb costella de porc, les dues botifarres, cebeta, allets tendres i la picada de l’avi Antoni Suñé (nyora, menta, melindros, pinyons i ametlles)
 
Postres (a escollir)
• Bescuit glacé a les ametlles garapinyades regat amb xocolata

• Sorbet fet a casa
 
Bodega (a escollir)
• Ermita d'Espiells. DO Penedès. Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Chardonnay

• Finca Renardes. DO Penedès. Ull de Llebre, de vinyes velles, amb una part de samsó i un toc de cabernet sauvignon

• Cava Parató brut reserva. DO Penedès. Parellada, macabeu i xarel·lo
 
Aigua, cafè o infusions
Coca de pa torrada feta al nostre obrador per sucar amb tomàquet
 
Preu per persona: 40,50 € (iva inclòs)

(mínim per a dues persones)

Obert de dimecres a diumenge i la nit de dissabte.

El Jardí del Vellard
Carrer Riera de Torrentbo, 1 (pujant La Riera)
Reserves: 937 910 003

Primers (a escollir)

• Amanida primaveral amb fruits vermells
• Cremós de pèsols a la catalana
• Ceviche de vieires, pèsols, mango i alvocat
• Sashimi de tonyina, maduixa, alvocat i ceba tendra

Segons (a escollir)

• Pluma de porc duroc salsa oriental, shitakes, carbassa i mongeta del cuc
• Suprema de lluç sobre cremós de gamba, cake de patata i oli picual
• Arròs de pop i pèsols amb allioli negre
• Briox de steak tartar, maionesa de wasabi i ceba cruixent (suplement de 2 €)

Inclou pa i postres 
Begudes no incloses

Preu per persona: 26 € (iva inclòs)

Obert migdia de dimecres a diumenge. Dilluns i dimarts tancat.

El Taller
Carrer Sant Pere, 1
Reserves: 937 912 601

Primer

• Pèsols de la floreta ofegats a la catalana

Segon

• Bacallà amb samfaina i mongetes del ganxet o entrecot al pebre

Postres

• Postres del dia

Celler: Vi Peralada o Cava Peralada

Aigua, pa i cafè

Preu per persona: 40 € (iva inclòs)

(El menú de la Pesolada només s’oferirà els caps de setmana i mínim per a dues persones)

Dimarts i dimecres (excepte festius) tancat.

Hotel Dynamic
Carrer Santema, 25 (La Riera)
Reserves: 931 160 660

Plat

• Arròs de verdures amb carxofes i pèsols del Maresme

Preu per persona: 17,40 € (iva inclòs)

(Mínim per a dues persones)

Proposta de maridatge: Vi Raventós d’Alella.

Obert els migdies de dijous a diumenge.

Obert les nits de divendres i dissabtes.

La Tasqueta de Caldes
Carrer La Riera, 10
Reserves: 937 913 272 / 661 666 262

Primer (a escollir)

• Pèsols i faves a la catalana 

• Tàrtar de bacallà, tomàquet, ceba tendra i pèsol de la floreta amb oli confitat d'un elixir secret

Segon (a escollir)

• "Chuletón" de carn ecològica del Pirineu Català acompanyat de xips de carxofa i de les nostres patates fregides

• Arròs caldós amb pèsols de la floreta, ceps i galta cuinada a baixa temperatura

Inclou aigua, pa de coca torrat amb tomàquet de "Pa Solà", cafè ecològic de "Cafès Novell" (gamma alta) i postres (no inclou la beguda)

Preu per persona: 44,70 € (iva inclòs)

(El menú de la Pesolada només s’oferirà els caps de setmana i mínim per a dues persones. Entre setmana, cal reserva prèvia)

Propostes de maridatge: L'Avi Tomàs Aragonés, blanc i negre del Montsant, vins ecològics blanc i negre d'Alella, el Coca i Fitó Nu negre (sense sulfits) i el Blanc de Boira, un Costers del Segre sec


Reserva taula i gaudeix d'un 10% de descompte en una estada a l'Hotel Dynamic

Reserva via WhatsApp al número 661666262 i compartirem amb tu la recepta de "pèsols i faves a la catalana"


Obert de dimarts a dissabte al migdia i vespre i els diumenges al migdia.

Pizzeria Estrac
Camí Ral, 5
Reserves: 937 913 188

Primer

• Pèsols i carxofes ofegades a l’estil Emma

Segon

• Canelons de foie gratinats amb beixamel trufada

Postres

• Sorbet de mandarina dels horts de Cabrera o un altre gelat a escollir

Begudes

Vi negre, rosat o blanc de la casa o copa de cervesa

Aigua, pa i cafè

Preu per persona: 28 € (iva inclòs)

Propostes de plats:

• Tapa de pèsols i carxofes ofegades a l’estil Emma: 6 € (iva inclòs)

• Plat de pèsols i carxofes ofegades a l’estil Emma: 16,50 € (iva inclòs)

• Pizza de pèsols amb botifarra blanca i negre i mozzarella: 13,70 € (iva inclòs)

Obert els migdies de dissabte i diumenge.

Obert les nits de divendres i dissabte.

Metru
Carrer Sant Josep, 1, baixos
Reserves: 669 592 176 (Enric) / 636 126 292 (Jordi)

Primer

• Croquetes de pèsol i pernil ibèric

Segon

• Entrepà amb coca d’oli de botifarra negra, cansalada, all tendre i crema de pèsol

Postres

• Coca de Llavaneres

Beguda

• Dues copes de vi o cava per persona (bodega a decidir)

Preu per persona: 25 € (iva inclòs)

Obert de dimarts a diumenge al vespre.

Solstici
Plaça de les Barques, s/n
Reserves: 608 14 59 84

Plat

• Estofat de pèsols a la catalana amb aromes de menta, cansalada i botifarra

Preu per persona: 14 € (iva inclòs)

Obert de dimarts a diumenge. Dilluns tancat.

Voramar
Passeig de la Musclera, 10
Reserves: 937 910 944

Plats (a escollir)

• Pèsols ofegats amb botifarra de pagès, alls i ceba tendra

• Pèsols amb sèpia de costa i carxofes del Maresme

* Els dos plats de pèsols van acompanyats d'una copa de cava brut reserva de Perelada

Preu per plat i persona: 19 € (iva inclòs)

Obert els migdies de dilluns a diumenge, excepte els dimecres. Consulteu les nits. A partir de la Setmana Santa, obert els divendres i els dissabtes nit.

Consulta l'agenda d'activitats

Consulta la ubicació dels restaurants

Descarrega't el material de difusió i promoció


 
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
 
Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge.
La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.

Informació actualitzada Covid -19 i Viatges a Catalunya