Ajuntament de
Caldes d'Estrac
NOTíCIES
Durant els mesos de març, abril i maig, nou restaurants del municipi oferiran sorprenents propostes gastronòmiques amb els saborosos pèsols de la floreta com a grans protagonistes

Pesolada 2022Caldes d’Estrac es prepara per a gaudir durant els propers mesos d’una de les trobades gastronòmiques més especials del poble i de la comarca: la Pesolada. Enguany, la reeixida iniciativa arriba a la seva vint-i-vuitena edició carregada de noves creacions gastronòmiques. L’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el seu regidor Freddy Freixas al capdavant, i els restaurants del municipi fa mesos que treballen per a oferir una programació de luxe amb propostes gastronòmiques d’alt nivell. «Ja és aquí la 28a Pesolada de Caldes d’Estrac! L’oportunitat perfecta per a tastar la nostra gastronomia, passejar per la nostra vila i sobretot deixar-nos sorprendre per un excel·lent equip de restauradors i restauradores que són exemple de creativitat, de tradició i de bona cuina», afirma el regidor Freddy Freixas.

Enguany, els nou restaurants que formen part de la 28a Pesolada de Caldes d’Estrac són: Can Suñé, El Jardí del Vellard, El Taller, Hotel Dynamic, La Tasqueta de Caldes, Pizzeria Estrac, Metru, Solstici i Voramar. A partir d’aquest cap de setmana i durant els mesos de març, abril i maig, les caldenques, els caldencs i les persones visitants podran assaborir les sorprenents propostes gastronòmiques, que comptaran amb els saborosos pèsols de la floreta com a denominador comú. En aquest sentit, el consistori recorda que la zona blava és gratuïta cada dia des de les 13 hores fins a les 16 hores.

Així mateix, durant els propers mesos, Caldes d’Estrac comptarà amb diverses propostes culturals, esportives i lúdiques: les exposicions de la Fundació Palau, la 32a Cursa Popular de Caldes d’Estrac 3 Viles, la gimcana turística digital, la Diada de Sant Jordi, la Mostra d’Entitats, l’itinerari turístic i cultural autoguiat, els banys termals i moltes sorpreses més.

Descobreix tota la informació sobre la 28a Pesolada de Caldes d’Estrac aquí.

Informació publicada l'11 de març de 2022