TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Covert amb pluja escasa
mín
13°
màx
19°
Molt ennuvolat amb pluja
mín
11°
màx
19°
Intervals de nuvolositat amb pluja
mín
màx
19°
Dimarts 16Dimecres 17Dijous 18


SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

NOTíCIES
Ja és aquí la 28a Pesolada de Caldes d'Estrac!
Durant els mesos de març, abril i maig, nou restaurants del municipi oferiran sorprenents propostes gastronòmiques amb els saborosos pèsols de la floreta com a grans protagonistes

Pesolada 2022Caldes d’Estrac es prepara per a gaudir durant els propers mesos d’una de les trobades gastronòmiques més especials del poble i de la comarca: la Pesolada. Enguany, la reeixida iniciativa arriba a la seva vint-i-vuitena edició carregada de noves creacions gastronòmiques. L’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el seu regidor Freddy Freixas al capdavant, i els restaurants del municipi fa mesos que treballen per a oferir una programació de luxe amb propostes gastronòmiques d’alt nivell. «Ja és aquí la 28a Pesolada de Caldes d’Estrac! L’oportunitat perfecta per a tastar la nostra gastronomia, passejar per la nostra vila i sobretot deixar-nos sorprendre per un excel·lent equip de restauradors i restauradores que són exemple de creativitat, de tradició i de bona cuina», afirma el regidor Freddy Freixas.

Enguany, els nou restaurants que formen part de la 28a Pesolada de Caldes d’Estrac són: Can Suñé, El Jardí del Vellard, El Taller, Hotel Dynamic, La Tasqueta de Caldes, Pizzeria Estrac, Metru, Solstici i Voramar. A partir d’aquest cap de setmana i durant els mesos de març, abril i maig, les caldenques, els caldencs i les persones visitants podran assaborir les sorprenents propostes gastronòmiques, que comptaran amb els saborosos pèsols de la floreta com a denominador comú. En aquest sentit, el consistori recorda que la zona blava és gratuïta cada dia des de les 13 hores fins a les 16 hores.

Així mateix, durant els propers mesos, Caldes d’Estrac comptarà amb diverses propostes culturals, esportives i lúdiques: les exposicions de la Fundació Palau, la 32a Cursa Popular de Caldes d’Estrac 3 Viles, la gimcana turística digital, la Diada de Sant Jordi, la Mostra d’Entitats, l’itinerari turístic i cultural autoguiat, els banys termals i moltes sorpreses més.

Descobreix tota la informació sobre la 28a Pesolada de Caldes d’Estrac aquí.

Informació publicada l'11 de març de 2022
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere