Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Inici > Turisme > 27a Pesolada - 2021
DOCUMENTS

Pesolada

Arriba una de les cites més esperades de l’any: la 27a Pesolada! Aquest any 2021 tornarem a gaudir dels saborosos pèsols de la floreta i de les sorprenents propostes gastronòmiques dels restauradors caldencs.

La delicada situació sanitària derivada de la Covid-19 no ens permetrà celebrar la popular ruta de tapes que any rere any ens fa passar grans estones assaborint diferents propostes culinàries i on els protagonistes indiscutibles són els preuats pèsols de la floreta. Tot i així, no us entristiu ja que per aquesta vint-i-setena edició els restauradors caldencs han preparat noves creacions gastronòmiques totalment adaptades a la situació actual. En aquest sentit, us animem a què durant les properes setmanes us apropeu als bars i restaurants del municipi que participen en la iniciativa i gaudiu de les seves propostes culinàries. Això sí, us demanem seguir en tot moment les indicacions del personal dels establiments i respectar escrupolosament les mesures de seguretat i prevenció.

Per últim, us convidem a gaudir també de les diferents activitats que conformen l’agenda cultural de primavera de la vila. Petites càpsules culturals per a totes les edats i gustos!

Ara sí, que comenci la 27a Pesolada de Caldes d’Estrac! Bon profit!

Freddy Freixas i Ricart

Regidor d’Ensenyament, Promoció Econòmica, Comerç i Turisme

ACCÉS AL WEBACCÉS AL WEB
Pesolada 2021Pesolada 2021
ACCÉS AL WEBACCÉS AL WEB
Pesolada 2021Pesolada 2021
ACCÉS AL WEB  ACCÉS AL WEB
Pesolada 2021Pesolada 2021
ACCÉS AL WEBACCÉS AL WEB
Pesolada 2021Pesolada 2021

  

Com arribar als restaurants?