TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Ennuvolat amb pluja escasa
mín
14°
màx
22°
Intervals de nuvolositat
mín
14°
màx
23°
Intervals de nuvolositat
mín
14°
màx
23°
Dijous 23Divendres 24Dissabte 25


SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

NOTíCIES
L'Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac renova la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle
El distintiu premia el compromís amb la sostenibilitat turística i el seguiment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible aprovats per l'Assemblea de les Nacions Unides

Biosphere 2022Ahir, dijous 5 de maig, l’Oficina de Turisme de Caldes d’Estrac va obtenir la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle 2022, un reconeixement al seu compromís amb la qualitat i la sostenibilitat turística i amb el seguiment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Biosphere 2022El Biosphere és un segell del Sistema de Turisme Responsable de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR), liderat a la província per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona i gestionat a la comarca pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. En aquest sentit, el reconeixement certifica i distingeix empreses, serveis i destinacions que aposten per un turisme sostenible, voluntari i independent. Així mateix, el certificat reconeix la feina feta en matèria de gestió sostenible, conservació mediambiental, protecció cultural, desenvolupament socioeconòmic i satisfacció del client. El distintiu també reconeix la implicació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, aprovats per l’Assemblea de les Nacions Unides i que marcaran l’acció global fins a l’any 2030. Els 17 objectius posen el focus en aspectes de vital importància per al futur del planeta, com l’acció climàtica, l’aigua, la vida submarina, la vida terrestre o l’energia.

«El Biosphere Sustainable Lifestyle 2022 ens impulsa a continuar treballant per un turisme sostenible, responsable i competitiu. Caldes d’Estrac és una petita gran joia al mig del Maresme. Animem a tothom a descobrir-la, assaborir-la i gaudir-la, però sempre des del respecte, la cura i l’amor per un territori que amaga mil i una possibilitats», afirma el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Freddy Freixas.

Aquest 2022, el Balneari Caldes d'Estrac també ha renovat la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle. Des de l'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, el felicitem i animem a la resta de negocis caldencs a seguir el seu exemple i distingir-se amb el reeixit segell.

Informació publicada el 6 de maig de 2022
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere