Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac renova la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle
El distintiu premia el compromís amb la sostenibilitat turística i el seguiment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible aprovats per l'Assemblea de les Nacions Unides

Biosphere 2022Ahir, dijous 5 de maig, l’Oficina de Turisme de Caldes d’Estrac va obtenir la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle 2022, un reconeixement al seu compromís amb la qualitat i la sostenibilitat turística i amb el seguiment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Biosphere 2022El Biosphere és un segell del Sistema de Turisme Responsable de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR), liderat a la província per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona i gestionat a la comarca pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. En aquest sentit, el reconeixement certifica i distingeix empreses, serveis i destinacions que aposten per un turisme sostenible, voluntari i independent. Així mateix, el certificat reconeix la feina feta en matèria de gestió sostenible, conservació mediambiental, protecció cultural, desenvolupament socioeconòmic i satisfacció del client. El distintiu també reconeix la implicació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, aprovats per l’Assemblea de les Nacions Unides i que marcaran l’acció global fins a l’any 2030. Els 17 objectius posen el focus en aspectes de vital importància per al futur del planeta, com l’acció climàtica, l’aigua, la vida submarina, la vida terrestre o l’energia.

«El Biosphere Sustainable Lifestyle 2022 ens impulsa a continuar treballant per un turisme sostenible, responsable i competitiu. Caldes d’Estrac és una petita gran joia al mig del Maresme. Animem a tothom a descobrir-la, assaborir-la i gaudir-la, però sempre des del respecte, la cura i l’amor per un territori que amaga mil i una possibilitats», afirma el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Freddy Freixas.

Aquest 2022, el Balneari Caldes d'Estrac també ha renovat la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle. Des de l'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, el felicitem i animem a la resta de negocis caldencs a seguir el seu exemple i distingir-se amb el reeixit segell.

Informació publicada el 6 de maig de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05