TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Molt ennuvolat amb pluja
mín
18°
màx
26°
Ennuvolat
mín
18°
màx
27°
Intervals de nuvolositat
mín
19°
màx
28°
Dimecres 3Dijous 4Divendres 5

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

ESTAT DE LES PLATGES
  • Consulta la qualitat de les aigües de bany

    Al web de l'Agència Catalana de l'Aigua, podreu conèixer quin és l'estat de les platges.

    Estat de les platges en temps real

    Vegeu, en temps real, la situació de seguretat en el bany de les platges, a través del web de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya. A aquesta pàgina podeu consultar en cada moment quina bandera oneja i informacions diverses sobre si, per exemple, hi ha meduses a la platja, si es compta amb vigilància o no, horaris d'aquest servei, etc.

    Consells de seguretat a les platges


    Cal conscienciar la població usuària de les nostres platges de la necessitat de respectar les normes de bany i els consells de protecció civil per a la seva seguretat, fent especial èmfasi en dos aspectes: la consulta de les banderes de les platges per conèixer l'estat del mar i la utilització del telèfon d'emergències 112 en cas de necessitat. 

    Consulteu el web de la Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya on trobareu totes les mesures a prendre en matèria d'autoprotecció relacionada amb la seguretat en el bany a les platges de Catalunya.

    Bandera Blava

    El 2018 la platja del Kalima aconsegueix per primer cop el guardó de Bandera Blava i la platja dels Tres Micos es consolida per 11è any consecutiu. La bandera blava és un premi que s'atorga anualment des del 1987 per la Fundació Europea d'Educació Ambiental i l'ADEAC (Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor) a platges i ports esportius a nivell nacional que reuneixen una sèrie de condicions ambientals i d'instal·lacions. 

     

  • Les 2 platges

 
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere