TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Intervals de nuvolositat
mín
màx
16°
Descobert
mín
màx
15°
Molt ennuvolat amb pluja escasa
mín
màx
14°
Dimarts 7Dimecres 8Dijous 9

Cercador avançat
NOTÍCIES
Un dia a Caldes d'Estrac

Durant el passat mes de juny l’Escola d’Adults del Pla del Besòs va visitar Caldes d’Estrac. Van arribar en tren i un cop a Caldes, el primer punt del seu itinerari va ser adreçar-se a l’Oficina de Turisme per informar-se de tots els atractius de la vila i en especial de l’itinerari pel nucli històric.
Després d’esmorzar van iniciar la ruta pel nucli antic i el parc de Can Muntanyà. La Fundació Palau i el Balneari Termal van ser altres dels punts forts de la visita. Un cop havent dinat, van finalitzar l’excursió amb una passejada pel Passeig dels Anglesos.

Alguns dies després de la seva visita,Alamillo va dirigir-se a l’Oficina de Turisme per deixar un vídeo amb les imatges més especials del dia, amb el desig de compartir-lo amb la vila. Un record que es pot veure a continuació.


Racons i records de Caldes


150710- placa-bicicletaRecentment a Instagram s’han recollit aquesta imatge. La d’una placa per a una bicicleta on figura el nom del poble. L’autor @mariogimeno explica que li van posar a la seva bicicleta quan tenia 3 anys i ha volgut compartir-la amb els usuaris de la xarxa social.

Des de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Caldes es fa una crida a tothom qui vulgui compartir les seves experiències de Caldes a etiquetar les imatges amb el hashtag #caldetes #caldesdestrac perquè tothom pugui localitzar-les.

Noticies relacionades:

La història de la vila en imatges [+]

Informació publicada el 14 de juliol de 2015
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
 
Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h
Dilluns tancat.

Informació actualitzada Covid -19 i Viatges a Catalunya