TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Descobert
mín
màx
12°
Descobert
mín
màx
14°
Poc ennuvolat
mín
màx
15°
Dissabte 22Diumenge 23Dilluns 24

Cercador avançat
NOTÍCIES
Ja tenim el vídeo promocional de la bio-Fira Aqua Calida!
La peça audiovisual s'ha realitzat en col•laboració amb les diferents entitats de Caldes que participaran a la fira el proper 10 i 11 de juny

Us presentem el vídeo promocional de la bio-fira Aqua Calida, un primer tast de tot el que podreu viure el proper 10 i 11 de juny a Caldes d'Estrac. Una cita on posarem en valor la nostra història, les nostres tradicions i sobretot una forma de viure que aposta per la sostenibilitat, el benestar i la salut.


El vídeo promocional es va presentar aquest dijous a la sessió informativa «Què saps de la bio-fira Aqua Calida», davant d'algunes de les entitats que formaran part d'aquest esdeveniment. El regidor de promoció Econòmica i Turisme, Òscar Baró, va obrir la trobada agraint «La col•laboració de totes les entitats, veïns i veïnes que s'han implicat i han participat no només en la realització del vídeo promocional, sinó també en la organització de la fira, aportant propostes que enriquiran la programació».

La bio-fira Aqua Calida, s'emmarca dins de l'any 2017, que l'ONU ha declarat any del Turisme Responsable. Segons Òsca Baró: « Nosaltres volem fer nostre aquest repte conscienciant a famílies, joves, grans, i viatgers de tot tipus. Per això convidem a tothom a visitar-nos i gaudir dels espais que hem preparat».

Tenint en compte que el món bio es caracteritza per ser transversal, la fira englobarà quatre àmbits: el termalisme, la salut, la història i la gastronomia. A més a més també hi hauran espectacles, conferències i activitats per a tota la família, creant una programació completa i atractiva. Molt aviat us farem arribar la programació!

Segueix totes les novetats de la bio- fira Aqua Calida [+]

Informació publicada el 12 de maig de 2017
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
 
Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.

Informació actualitzada Covid -19 i Viatges a Catalunya