TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Descobert
mín
màx
15°
Descobert
mín
màx
15°
Descobert
mín
màx
15°
Dijous 27Divendres 28Dissabte 29

Cercador avançat
NOTÍCIES
Impulsem la sostenibilitat i el comerç local
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac celebrarà sessions participatives per impulsar l'economia local i sostenible i treballar en la tercera edició de la biofira Aqua Calida

jornades_cocreacio_biofira_aquacalida.JPGL’àrea de Promoció Econòmica i Turisme en col•laboració amb Ecoregió convida a tothom a participar en les sessions de treball per impulsar la vila en dues àrees cabdals avui dia: el compromís amb la sostenibilitat i el comerç de proximitat. Dues àrees que tindran un protagonisme especial durant la 3a edició de la Bio – Fira Aqua Calida, que se celebrarà el proper 1 i 2 de juny a Caldes d’Estrac.

Es per això que es proposen dues sessions participatives durant el mes de febrer que serviran per a la presentació de projectes i per començar a crear noves sinèrgies entre tots. Aquestes reunions tindran lloc el dimecres 13 i el dimecres 27 de febrer a la sala de reunions de la tercera planta de l’Ajuntament.

Durant el mes de març es faran dues sessions més. Divendres 8 de març, la trobada estarà vinculada als temes de Sobirania Alimentària, i Ecofenimisme. A les
16h es farà una reunió de treball del grup promotor, i a les
19h, una taula rodona a la sala de promoció econòmica.

Dilluns 18 de març, la sessió girarà al voltant de la sobirania energètica  i econòmica. A les
16h es farà la reunió de treball del grup promotor, i a les
19h la aula Rodona a la sala de promoció econòmica.

Segueix les novetats de la bio fira Aqua Calida [+]

Informació publicada el 8 de febrer de 2019
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
 
Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.

Informació actualitzada Covid -19 i Viatges a Catalunya