TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Cobert amb pluja
mín
màx
18°
Descobert
mín
màx
19°
Intervals de nuvolositat
mín
10°
màx
20°
Dijous 18Divendres 19Dissabte 20


SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

NOTíCIES
La bio-fira Aqua Calida oferirà un espai d´Àgores per a aprofundir en els conceptes de sostenibilitat, sobirania i biocivilització
El 1 i 2 de juny, més de deu experts compartiran les seves experiències en els diferents camps que engloben la fira

aquacalida_arcadiDes de la primera edició, la bio - Fira d’Aqua Calida, té com a objectiu convidar a tots els participants a viure i conèixer un nou estil de vida basat en el benestar, la salut i la sostenibilitat. En aquesta tercera edició, també aprofundirem en els conceptes de sobirania personal, sobirania alimentària, sobirania energètica i sobirania econòmica. Per fer-ho, durant tot el cap de setmana del 1 i 2 de juny vindran diferents conferenciants i experts com Arcadi Oliveres o Nonty Savic a compartir les seves vivències en els diferents àmbits que engloba la fira.

Divendres 31 de maig, a les 19h a la Sala Cultural. Arcadi Oliveres presidirà la darrera de les activitats prèvies a la bio-fira Aqua Calida, i ens parlarà de les sobiranies econòmica, alimentària, energètica i personal.

Dissabte 1 de juny, a les 16:30h a l’espai Àgora tindran lloc una taula rodona de biocivilització per impulsar l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Participaran: Òscar Baró, regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de Caldes d’Estrac; Sandra Campos, directora del Fòrum de Biocivilització i Nonty Sabic, promotora de la Xarxa Global d’Ecoviles Ubuntu.

A les 17h a l’espai Àgora, celebrarem conferències de petit format per aprofundir en el concepte de sobirania alimentària. Participaran: Oriol Costa, director d’EcoRegió, comunicat econòmica d’alimentació ecològica; Pep Riera, excoordinador nacional d’Unió de Pagesos i actual activista a Pagesos per la República (ANC); Gaby Susanna, directora de la plataforma Aprofitament Alimentari; Nacho Peres, agricultor biodinàmic que apadrina horts amb restaurants; Sandra Campos, productora del Ghee de Caldes d’Estrac; Roger Soler, fundador del Petit Bané i Maresme Bio; Carolina Domínguez, presidenta de l’ERA, Espais de Recursos Agroecològics, i Joan Salicrú, enginyer agrícola i expert en agricultura biodinàmica.

aquacalida-agoresA les 19h l’espai Àgora acollirà una xerrada sobre el poder de l’aigua i els imants per a la seva salut a càrrec de Jesús Boj, d’Eines per a la Salut.

El diumenge 2 de juny, l’Espai Àgora continuarà oferint micro-conferències que es centraran en el feminisme com a clau per a la transformació ecosocial. A les 11h  intervindran Ibèria Soler, per parlar de la salut femenina, concretament del secret de les plantes per a la salut de les dones. Tot seguit, Gabriela Rodríguez, professora de Dret a la UAB, parlarà d’economia femenina.

A les 12h, Anna M. Puig Ribera i Marta Rofín, de la Universitat de Vic faran una presentació sobre salut i entorn urbà; a les 12:30h tindrem ocasió d’aprofundir en la sobirania energètica amb Liberluz, Revosolar i Som Energia; a les 13h aprofundirem en el concepte de sobirania econòmica amb les intervencions d’Atlantis, Consum Estratègic, Ecocashback, el Croat i Moneda Social. Finalment, a les 13.30h, Mònica Navarro, directora del centre Rels Ioga ens parlarà de Ioga i economia.

Amb aquestes conferències de petit format volem fomentar el diàleg i acostar-nos una mica més cap al món sostenible que tots desitgem. Us convidem a participar i a implicar-vos amb les experiències de tots els ponents. Us esperem el proper 1 i 2 de juny!

Segueix totes les novetats de la fira a www.caldetes.cat/aquacalida

 

Informació publicada el 21 de maig de 2019
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere