TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Descobert
mín
màx
15°
Descobert
mín
màx
15°
Descobert
mín
màx
15°
Dijous 27Divendres 28Dissabte 29

Cercador avançat
NOTÍCIES
Bio-fira Aqua Calida: apostem per la gastronomia saludable!
El proper dissabte i diumenge 1 i 2 de juny vine a la fira Aqua Calida de Caldes i podràs gaudir de tot tipus de productes saludables pensats per al teu benestar

190524_fira_gastro.jpgLa gastronomia és un dels eixos principals per a un estil de vida que aposta per la salut i el benestar. Per això en aquesta tercera edició de la bio-fira Aqua Calida creiem que la gastronomia ha de ser un dels eixos centrals i hem creat un Espai Gastronòmic que estarà situat a la plaça de la Vila i del que es podrà gaudir dissabte, entre les 16h i les 23h, i diumenge, entre les 10h i les 16h. Entre d'altres atractius que ofereix la cuina saludable i de proximitat, tindreu l'ocasió de fer una degustació de cerveses ecològiques.

A més, a més, dissabte, a les 20:30h celebrarem un sopar popular amb Food Trucks, i on també oferirem una fideuada ecològica; i diumenge a les 14h celebrarem un dinar popular on la protagonista serà la paella ecològica. Us podeu inscriure a aquestes activitats enviant un correu a turisme@caldetes.cat, o bé el mateix dia al Punt d’Informació de la fira.
D’altra banda, també comptarem amb el taller Gastronomia de les plantes oblidades, a càrrec del col·lectiu Eixarcolan, on es farà una mostra de diferents espècies silvestres comestibles i ens ensenyaran com utilitzar-les en l’alimentació del dia a dia.
Es tracta, en definitiva, de conèixer noves receptes, degustar nous sabors i apostar per una alimentació sana que a més encaixa amb una economia sostenible.

Coneix la fira amb detall: www.caldetes.cat/aquacalida

Informació publicada el 24 de maig de 2019
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
 
Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.

Informació actualitzada Covid -19 i Viatges a Catalunya