TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Descobert
mín
màx
15°
Descobert
mín
màx
15°
Descobert
mín
màx
15°
Dijous 27Divendres 28Dissabte 29

Cercador avançat
NOTÍCIES
Bio-fira Aqua Calida presenta: activitats per gaudir en familia
El proper 1 i 2 de juny celebrem la bio-fira Aqua Calida amb un munt de propostes pensades per a tota la familia

energia

En aquesta tercera edició de la bio-fira Aqua Calida, volem apropar-nos a les families oferint activitats didàctiques on els més petits poguin aprendre valors ecològics, bio civilitzatoris i de reciclatge.

190530_fira_energia.jpgDissabte de 16:30h a 20:30h a l’Espai Biblioteca, situat a la Riera, hi trobareu una selecció de publicacions temàtiques, tallers pera als més petits i un espai de lectura.

De 16:30h a 20:30h, a l’Espai Bio-Fira ubicat a la Riera, es celebrarà un taller d’estampació ecològica de samarretes amb missatge. Pels més intrèpids, també es celebrarà una activitat amb patinets i monocicles elèctrics a càrrec de Giracat.

190530_fira_xoco

D’altra banda, entre les 17h i les 20h  a l’Espai Jocs Gegants, situat a la Riera, davant el parquing de l’Ajuntament, es podrà gaudir de l’Actiwaat, un joc de caselles que identifica i relaciona les bones pràctiques energètiques, i del joc l’Energia en un dia, que ensenya als nois i noies a prendre bones decisions en el consum diari de l’energia.

A les 18h, tothom estarà convidat a gaudir de l’espectacle “Un sufi del segle XXI” que tindrà lloc al safareig. Una proposta a càrrec de Burruezo & Nur Camerata que barreja música, paraules i dansa.

A més a més, comptarem amb la participació de Happy Chocolate Sharing, una carpa on podreu participar en l’el•laboració de piruletes de xocolata.

Diumenge, 2 de juny, obrirem l’Espai Biblioteca i l’Espai Bio-Fira entre les 10:30 i les 14h, on s’oferiran les mateixes activitats que el dissabte, i de les 11h a les 14h activarem l’Espai Jocs Gegants amb el joc Actiwaat.

A més a més, Happy Chocolate Sharing endolçarà tot el matí del diumenge oferint el taller d’el•laboració de piruletes.

Fitxer 190530_fira_biblio.Com a activitats especials, a les 12h a l’Espai Activitats, davant del Safareig, vindrà a visitar-nos un circ molt especial que ens oferirà l’espectacle Passavolant...reciclant! , on aprendrem els valors ecològics del reciclatge de la mà dels clowns.
Tot seguit a les 13h, a la carpa d’IMAGO, s’oferirà un taller de papiroflexia que tindrà com a protagonista un drac capaç de parlar, “Un drac a l’Illa del Vent”.
I de 12h a 14h, a la font d’aigua freda situada entre el Balneari i l’Ajuntament, Patrick Renau, Enginyer Industrial, oferirà una demostració de com obtenir energia a partir del contrast entre l’aigüa calenta i l’aigüa freda.

Per a les famílies interessades en activitats culturals, cal destacar que es podrà visitar la col•lecció permanent de la Fundació Palau amb entrada lliure durant tota la fira, i el dissabte 1 de juny a les 13h es celebrarà una visita guiada gratuïta a l’exposició chapeau!  “De Casas i Picasso a Balenciaga i Pertegaz”.

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme, volem destacar també el nostre compromís amb la setmana de l'energia sostenible (EUSEW), valors que hem emmarcat en la Bio fira Aqua Calida, fent front als compromisos del Pacte d'Alcaldes,amb l’impuls dactivitats de sensibilizació de l'ús de l'Energia de forma sostenible.

Informació publicada el 30 de maig de 2019
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
 
Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.

Informació actualitzada Covid -19 i Viatges a Catalunya