TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Descobert
mín
19°
màx
30°
Descobert
mín
20°
màx
31°
Poc ennuvolat
mín
22°
màx
31°
Diumenge 13Dilluns 14Dimarts 15

Cercador avançat
NOTÍCIES
Caldes d'Estrac avança en la digitalització de la seva zona blava amb la utilització de l´aplicació EasyPark
L´aplicació permet que els conductors paguin pel temps exacte d´estacionament.

parquing

Els parquímetres de zona blava tornen a funcionar amb normalitat després d’haver estat inoperatius degut a la COVID-19.  La posada en marxa dels parquímetres s’ha dut a terme recentment amb una novetat: l'habilitació de l’aplicació EasyPark que permet la digitalització de la zona d'aparcament regulada.

Després d’un període de proves, amb l’objectiu d’informar del funcionament d’Easypark a la ciutadania perquè tothom sàpiga com fer servir l’aplicació, ja es pot fer servir amb normalitat.

Es tracta d’una aposta per un model de parquímetre més digital, sostenible i segur, que a més a més, permet als conductors que estacionin a la zona d’aparcament pagar només pel temps exacte que hagin estat estacionats, utilitzant el telèfon i sense necessitat d’efectiu i de traslladar-se al parquímetre. Els conductors també poden iniciar, prolongar i detenir l'estacionament des del seu propi mòbil. D’aquesta manera també s’ajuda  a evitar la propagació del SARS-CoV-2.

 Segons el regidor de Serveis Urbans, Joan Baró, “és un primer pas per digitalitzar els aparcaments del municipi i desenvolupar un model més sostenible i autònom”.

D’altra banda, el director general d’Easy Park a Espanya, Jaime Requejo, ha afirmat que “hem posat tota la nostra experiència al servei del municipi amb l'objectiu de fer la vida més fàcil als conductors, augmentar la seva seguretat i millorar la mobilitat urbana”

 Les següents passes previstes per la regidoria són la realització d’un estudi per a  optimitzar el nombre de parquímetres que hi ha en el municipi i renovar alguns d'ells. Així mateix, es duran a terme campanyes de col·laboració amb els comerços locals per a bonificar els tiquets d'aparcament dels seus clients.

Informació publicada el 15 de juny de 2020
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
 
Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h
Dilluns tancat.