TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Intervals de nuvolositat
mín
18°
màx
28°
Poc ennuvolat
mín
19°
màx
28°
Poc ennuvolat
mín
19°
màx
28°
Dimecres 4Dijous 5Divendres 6

Cercador avançat


SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram
NOTíCIES
Es desvetlla la imatge i el programa del festival Poesia i +
En la seva 15ª edició el festival reivindica el poder transformador de l'art i la cultura

cartell poesia i mesLa 15a edició del festival Poesia i + arriba a Caldes d’Estrac amb un munt de propostes per als amants de l’art i la poesia.

Del 2 al 12 de juliol, el festival se celebrarà en un format híbrid, combinant recitals i concerts presencials, amb aforament una mica més reduït de públic, i actuacions retransmeses en directe via streaming, però sense renunciar a l'ànima del festival: una trobada entre públic, artistes i l'entorn natural del Maresme.

Dins del programa destaquen músics i bandes com Mishima, Christina Rosenvinge, Miquel Serra, Joan Garriga, Clàudia Cabero i Senior i el Cor Brutal; poetes com Bernardo Atxaga, Perejaume, Ajo, Yolanda Castaño, Pau Vadell i Josep Pedrals i accions artístiques com les de Laia Estruch i Pedro Torres.

El festival aposta també per propostes interdisciplinàries com les de Irene Solà+ Estampa, Blanca Llum Vidal i Los Sara Fontán, Estel Solé + Jordi Busquets i Carles Viarnès + Elvira Prado-Fabregat; veus poètiques emergents com les de Laia Carbonell, Guim Valls i Júlia Francino, i propostes experimentals com les de Búnker i Nois Tutú (David Caño i Gerard Altaió)

D’altra banda cal destacar l’esforç i el suport del pobles participants del festival, que tot i que aquest any es centra principalment a Caldes a causa de la COVID-19, han donat tot el seu suport perquè aquesta edició excepcional es pugui fer, i que tots puguem gaudir de la cultura en aquests moments tant difícils.

Desde l’àrea de cultura de Caldes, des del primer moment s’ha donat tot el suport a la direcció per anar endavant amb aquesta 15e edició del poesia i +, complint estrictament les mesures sanitàries corresponents.


Una imatge balsàmica
Gestat enmig del confinament, la imatge de la 15a edició del festival Poesia i + vol recordar aquest temps en que tots hem mirat el món a través de la finestra, on la poesia ha estat “un bàlsam, un pal•liatiu, una companya de viatge” tal i com expressen els organitzadors del festival.

Així doncs la imatge del festival, ideada per Soon in Tokyo, se centra en l’aspecte catàrtic de la poesia: “La poesia i el seu poder expandit en totes les arts ens inspira, ens transporta i, d'alguna manera, ens pot curar” tal i com expliquen els organitzadors, i posa en valor alguns dels elements essencials de la poesia com la pausa, la coma i els silencis.

Consulta el programa [+]

Informació publicada el 17 de juny de 2020
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.catQR Enquesta satisfacció
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.

Informació actualitzada Covid -19 i Viatges a CatalunyaLogo Biosphere