TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Molt ennuvolat amb pluja
mín
19°
màx
30°
Intervals de nuvolositat
mín
19°
màx
29°
Intervals de nuvolositat
mín
19°
màx
29°
Dilluns 27Dimarts 28Dimecres 29

Cercador avançat
NOTíCIES
Ajut per a professionals i empreses del sector turístic per pal•liar els efectes de la COVID-19
Segona línia d´ajuts, dotada amb 8,5 milions d´euros pensada per a autònoms i empreses que han vist afectada la seva activitat turística per la covid-19.

ajutscovidturisme.jpg

3ª linea d'Ajuts directes al Sector Turístic. 26 novembre accès al tràmit. Tota la informació en aquest enllaç

Informació actualitzada de totes les mesures i ajuts  ordenades per tipus de mesura en aquest enllaç

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac us informem que el 26 de juny es va posar en marxa una segona línia d’ajuts pensada per a autònoms i empreses del sector turístic.
Es poden tramitar els nous ajuts directes pel sector turístic a través del formulari de sol•licitud disponible al canal empresa en aquest enllaç.

A més a més, també es pot  consultar la convocatòria amb tots els detalls en el DOGC: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8162/1801315.pdf

Recordem que aquestes subvencions, impulsades novament pel departament d’Empresa i Coneixement, es dirigeixen a tots els col•lectius del sector turístic que no van poder ser atesos amb la primera línia d'ajuts que es van activar i que continuen necessitant la implicació urgent del sector públic per fomentar la seva recuperació.

Poden ser beneficiaris d'aquesta subvenció els guies de turisme de Catalunya habilitats; titulars d'establiments d'allotjament turístic (establiments hotelers, apartaments turístics, càmpings i establiments de turisme rural); explotadors d'habitatges d'ús turístic; agències de viatges; i persones o empreses que contribueixen a dinamitzar el turisme a través de les activitats següents: congressos i turisme de reunions; rutes guiades, culturals, sortides de coneixement del patrimoni i el medi natural i excursions; senderisme i cicloturisme; enoturisme; ecoturisme; activitats aquàtiques i nàutiques; i activitats desenvolupades en parcs de natura, aquàtics i temàtics.

Es tracta d’un ajut en forma d'aportació única per beneficiari amb imports que oscil•len entre els 1.000 i 10.000 euros d’acord amb els següents trams:

- Guies de Turisme de Catalunya habilitats: 1.000 euros

- Autònoms i empreses amb una mitjana de fins a 5 treballadors: 2.500
euros

- Empreses amb una mitjana d’entre 6 i 49 treballadors: 5.000 euros

- Empreses amb una mitjana de 50 o més treballadors: 10.000 euros

Trobareu més detalls sobre els requisits i requeriments de justificacions en aquest enllaç  i per resoldre possibles dubtes, consulteu les preguntes i respostes: http://empresa.gencat.cat/ca/treb_ambits_actuacio/turisme/emo_canal_intern/faq/ajuts-empreses/autonoms-empreses/

Informació publicada el 30 de juny de 2020
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
 
Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.

Informació actualitzada Covid -19 i Viatges a Catalunya