TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Descobert
mín
10°
màx
20°
Ennuvolat amb pluja escasa
mín
màx
18°
Ennuvolat amb pluja
mín
màx
18°
Dissabte 20Diumenge 21Dilluns 22


SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

NOTíCIES
Ha arribat l´hora dels petits!
Per una xarxa de comerç i restauració de proximitat!

Com ens agradaria que fos Caldes l’endemà del Coronavirus? Des de l’àrea de Promoció Econòmica l’aposta és per al petit comerç i la restauració de la vila, que en aquests temps d’incertesa han hagut de superar tot tipus de dificultats per continuar endavant oferint serveis propers i de qualitat a tots els veïns i veïnes.

Amb aquest objectiu neix la campanya “És l’hora dels petits”, que presenta el comerç de Caldes d’Estrac en tres peces audiovisuals. Segons el regidor de Promoció Econòmica, Freddy Freixas “és una campanya visual on el comerç és el protagonista i on volem posar en valor una economia circular on tothom que participa té un retorn, i on tant important és donar, com rebre”.

La concreció de la idea i la realització de la campanya ha estat portada a terme per la productora de Caldes d’Estrac La Mosca de la Tele que a través de tres peces audiovisuals ha volgut dibuixar el paradigma del futur del comerç un cop superat el Coronavirus. Segons Micky Martínez i Jana Manich, els creadors: “Una nova normalitat en la que ens cuidarem entre nosaltres. Una nova realitat on tornaran els somriures. On es potenciarà el comerç petit i el proper. Creant un ecosistema circular.”

D’aquesta manera, avui assistim al llançament de la primera de les peces audiovisuals que es pot veure a continuació i que té com a lema: “Ha arribat l'hora dels petits. Ha arribat l'hora de Caldes d'Estrac.”

Informació publicada el 16 de juliol de 2020
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere