TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Descobert
mín
10°
màx
19°
Covert
mín
11°
màx
19°
Poc ennuvolat
mín
12°
màx
20°
Dimecres 22Dijous 23Divendres 24

Cercador avançat

×  
Caldes d'Estrac Càlida i Salada_ Visitans Caldes d'Estrac Càlida i Salada_ Visitans

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram
NOTíCIES
Caldes d'Estrac posa en marxa una gimcana turística digital
El centre d'interès de la divertida iniciativa, que únicament es pot seguir amb el telèfon mòbil i s'ofereix en quatre idiomes diferents, és la llegenda local de la Fàtima i en Busquets

Cartell GimcanaL’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el suport de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, ha impulsat una gimcana turística digital al municipi. El centre d’interès de la divertida iniciativa és una de les llegendes més conegudes de l’imaginari popular del poble: la llegenda de la Fàtima i en Busquets. A través del reeixit relat de ficció, es recorren un quilòmetre i mig pels carrers del nucli històric de la vila, es descobreixen nou engrescadors enigmes i sobretot es passa una gran estona amb la família, la parella o els amics.

QR GimcanaEmmarcada en el pla d’acció de millora i de compromís per a la sostenibilitat Biosphere, la proposta aposta per les noves tecnologies i per la gamificació, una nova tècnica d’aprenentatge basada en els jocs. Actualment, la gimcana turística digital únicament es pot seguir amb el telèfon mòbil i s’ofereix en quatre idiomes diferents: català, castellà, anglès i francès. La Capella del Remei, situada al costat de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, és el punt d’inici de la gimcana. Tothom qui vulgui pot iniciar la sorprenent aventura clicant al codi QR que apareix al cartell promocional o que es pot trobar a l’Oficina de Turisme del municipi. Només cal tenir moltes ganes de deixar volar la imaginació, de resoldre engrescadors enigmes i de recórrer el poble amb l’objectiu d’ajudar la Fàtima a trobar la secreta i misteriosa font d’aigües termals guaridores de la vila.

«Apostem per una nova forma de fer turisme, oferint experiències turístiques que generin vincles emocionals amb Caldes d’Estrac, amb la voluntat d’aconseguir un augment de les visites de persones sensibles al turisme responsable i d’afavorir un increment dels ingressos dels negocis caldencs. Una proposta divertida, engrescadora i pensada per a persones de totes les edats. Us animo a tots, veïns, veïnes i visitants, a descobrir-la i sobretot a gaudir-la, tot passejant per alguns dels racons més bonics de casa nostra», afirma el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Ensenyament, Freddy Freixas.

Informació publicada el 18 de gener de 2022
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.catQR Enquesta satisfacció
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.

Informació actualitzada Covid -19 i Viatges a CatalunyaLogo Biosphere