TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Descobert
mín
màx
17°
Covert amb pluja escasa
mín
10°
màx
17°
Ennuvolat amb pluja
mín
10°
màx
19°
Dimecres 24Dijous 25Divendres 26


SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

NOTíCIES
El Parc Joan Maragall acull la fira d'artesania Caldes Market
Fins al pròxim dissabte 27 d'agost, vuit paradetes amb tota mena de productes cent per cent artesanals s'instal·laran al Parc Joan Maragall els divendres i els dissabtes de 18 a 00 hores

Caldes MarketAquest estiu, Caldes d’Estrac suma una nova proposta: el Caldes Market. Es tracta d’una fira d’artesania impulsada per dues emprenedores locals, la Jara i la Mònica. La Jara dissenya roba de dona sota la marca Mya Slow Fashion i la Mònica crea complements sota la marca Mon Unique. «Amb la Mònica, feia temps que volíem exposar a Caldes d’Estrac, a casa nostra, però la pandèmia no ens ho va permetre. Enguany, però, hem treballat intensament per a impulsar una proposta molt més ambiciosa de la mà d’altres persones emprenedores de la zona. El nostre objectiu és donar a conèixer la riquesa de l’artesania de la comarca», afirma la Jara.

Fins al pròxim dissabte 27 d’agost, la fira d’artesania Caldes Market s’instal·larà els divendres i els dissabtes, de 18 a 00 hores, al Parc Joan Maragall. En total, la proposta comptarà amb vuit paradetes que aglutinaran tota mena de productes cent per cent artesanals, com joieria, bijuteria, cosmètica, roba i complements per a dones, roba i complements per a infants, il·lustracions, dibuixos, escriptures, teràpies naturals i artesanies fetes amb fusta. «Quan a l’Ajuntament ens arriben projectes captivadors i plens d’il·lusions com aquest, impulsat per dues caldenques i de proximitat, sostenible i local, ens hi sumem sense dubtar. Aquest estiu, el Parc Joan Maragall s’omple de tresors que neixen a la nostra vila i a la nostra comarca. Penso que és una oportunitat única per a descobrir-los i compartir una estona amb les creadores», afirma el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Freddy Freixas.

Informació publicada el 28 de juliol de 2022
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere