TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Ennuvolat amb pluja
mín
18°
màx
26°
Ennuvolat
mín
18°
màx
27°
Poc ennuvolat
mín
19°
màx
29°
Dimecres 3Dijous 4Divendres 5

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

FUNDACIó PALAU – PICASSO
  • La presència de Pablo Picasso (1881 – 1973) a Caldes es situa a la Fundació Palau – inaugurada el mes de maig de 2003-, un equipament cultural de primer nivell que mostra al públic el recull pictòric i escultòric de Josep Palau i Fabre (1917-2008), conjuntament amb la seva biblioteca privada.

    ituada en un edifici de la Riera, al centre de la població, el segon pis s’hi exposa de forma permanent el recull de l’artista que més fascinava a Palau i Fabre i de qui va ser-ne biògraf: Pablo Picasso. Es traca d’un recull d’obres adquirides pel poeta i, en alguns casos, donades per Picasso Personalment.
    Forma part també de la col·lecció permanent una gran sala que abasta tot l´espectre de l´art català del segle xx, així com una sala dedicada a artistes contemporanis.

    La Fundació Palau integra, a més, un important fons documental i bibliogràfic sobre Picasso i l'art i la literatura catalanes del segle XX, destinat tant a públic nacional com internacional, i organitza exposicions temporals, conferències i altres manifestacions culturals al voltant de qualsevol de les diferents variants de la creació artística, sigui en el terreny plàstic, teatral o poètic.

    Més informació i exposicions permanents i temporals https://www.fundaciopalau.cat

  • Façana Fundació Palau

    Sala exposicions Fundació Palau

    Sala exposicions Fundació Palau

 
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere