TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Molt ennuvolat
mín
màx
18°
Poc ennuvolat
mín
màx
19°
Núvols alts
mín
11°
màx
20°
Dimarts 21Dimecres 22Dijous 23

×  
Caldes d'Estrac Càlida i Salada_ Visitans Caldes d'Estrac Càlida i Salada_ Visitans

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram
TURISME
Què fer

anunci turisme descobrir

Benvinguts a Caldes d'Estrac

turisme caldes sapiensCaldes d'Estrac, també conegut com Caldetes,  és un municipi situat a la comarca del Maresme, molt proper a la ciutat de Barcelona i a poca distància de Girona. La vila compta amb diversos atractius turístics que la converteixen en una zona visitada per persones d'arreu durant totes les èpoques de l'any.

Podeu gaudir la vila de Caldes d'Estrac des de múltiples vessants com la cultural i històrica, amb la ruta modernista, la ruta literària, la Fundació Palau (que alberga el Punt d´Informació Turística), els centres d´interès arquitectònic, les torres de guaita,... Altres visions del nostre municipi que atrauen molts visitants són les que centren el seu interès en el paisatge i l´entorn natural relacionat de forma sovint amb el termalisme, i en el cas del turisme familiar, les platges del litoral caldenc i la seva proximitat a Barcelona, influenciada per les bones comunicacions existents. Per últim, són molts els visitants que s´apropen a Caldes amb la referència de la gastronomia local, que ofereix una àmplia oferta en restauració i esdevé un referent amb certàmens com la Pesolada (amb la varietat local del Pèsol de la Floreta)  i la Mongetada popular (amb mongetes del ganxet).

Informació turística

turisme nacional

Versió en català, castellà, gallec i euskera.

Fitxer: caldes_triptic_nacional.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 2.15 MB


Versió en anglès, francès, italià i alemany.
  Compartim amb vosaltres les sensacions, experiències i recomanacions dels viatgers que ens han visitat [+]
  Ofertes Dynamic Hotel [+]

  El xec regal inclou

  Visita a l'exposició permanent i a les temporals
  Accés a la piscina termal [+]

  Sortida al Parc de Can Muntanyà, els diumenges familiars de la Fundació Palau, Banys termals, platges, patrimoni, poetes i llegendes t'esperen a Caldes d' Estrac. [+]

  balneari-piscina-escalaAigua Termal Terapèutica:

  Salut, bellesa i benestar al Balneari de Caldes d'Estrac

  Recentment a Instagram hem trobat aquesta imatge. La d´una placa per a una bicicleta on figura el nom del poble. L´autor @mariogimeno explica que li van posar a la seva bicicleta quan tenia 3 anys i ha volgut compartir-la amb els usuaris de la xarxa social. [+]
  Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
  Carrer La Riera, 54
  08393 Caldes d´Estrac
  Tel. 937 910 588
  cdst.turisme@caldetes.cat  QR Enquesta satisfacció
  Enquesta de satisfacció

  Horari:
  De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.

  Informació actualitzada Covid -19 i Viatges a Catalunya  Logo Biosphere