Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac - Portada

Ajuntament de Caldes d'Estrac - Portada

 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat33ºC | 21ºC
Segueix-nos per RSS Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos per Youtube Segueix-nos a Instagram
Festival Poesia i +
Obrir/tancar menú lateral
  • Durant el mes de juliol, diversos espais del Maresme acullen recitals, concerts, performances i propostes artístiques que posen en diàleg la poesia amb les altres arts i el moment present. Els diversos actes se celebren en espais singulars del Maresme, la majoria a l’aire lliure.

    El festival Poesia i +, organitzat per la Fundació Palau i l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, ha anat conformant un públic fidel i una personalitat pròpia molt marcada. Com demostra el fet que l'abonament a cegues s'esgoti ràpidament, la gent té ganes de Poesia i +: de descobrir, de retrobar, de retrobar, d'escoltar. Al Poesia i + s’han pogut descobrir noves veus de l'escena musical, poètica i artística, escoltar de prop els grans noms de la poesia catalana i vist —tal com volia Josep Palau i Fabre— com es desdibuixen les línies entre les diverses disciplines artístiques en un entorn privilegiat. El Poesia i + és tot això i més. La nota a peu de pàgina que dona sentit a tot el text.

    Més informació, dates i programació https://www.poesiaimes.cat/ca/

  • Festival Poesia i+

    Festival Poesia i+

    Festival Poesia i+

 
Versió per imprimir
Escut Ajuntament de Caldes d'Estrac
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere
Pujar al principi de la pàgina