Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La Fundació Palau inicia el centenari del naixement de Josep Palau amb una presentació oficial a Barcelona
L'acte s'ha celebrat aquest migdia a la Sala d'Actes del Palau Robert

170412_fundaciopalau_anypalau

170412_fundaciopalau_anypalaupresentacioManuel Guerrero, comissari de l’Any Palau i Fabre, acompanyat de Maria Choya, directora de la Fundació Palau de Caldes d'Estrac, i Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, han donat a conèixer el programa d’activitats i les línies generals de la celebració del centenari del naixement de Josep Palau i Fabre (1917 – 2008) , un dels grans escriptors catalans de la segona meitat del segle XX amb una estreta relació amb el municipi de Caldes d'Estrac on va crear la Fundació Palau, en funcionament des del 2003.

Durant l'acte s'ha donat a conèixer també el logotip de l'any Palau realitzat a partir d’un dibuix original de Miquel Barceló. Segons els coordinadors de l'esdeveniment, les activitats de l'any Palau aprofundiran en cinc àmbits diferents de l'autor: els llocs que van formar part de la seva vida, una aproximació al seu llibre «Poemes de l'Alquimista», la figura de Picasso com a principal objecte d'estudi de la seva obra; la seva vessant com a dramaturg, i el seu llegat: la Fundació Palau.

L'acte va comptar amb la presència de representants de les institucions organitzadores i diversos col·laboradors de l’Any Palau i Fabre com Pepe Serra (director MNAC), Joan Rangel (Patró d’Honor de la Fundació Palau) , Rafaella Salierno (secretària general del PEN català) i Rosa Pou (alcaldessa Caldes d’Estrac).

Durant l'acte es van recordar algunes de les activitats que es començaran a fer en commemoració del centenari de l'aniversari de Josep Palau i Fabre, com és el concert de Maria del Mar Bonet i Biel Mesquida el 22 d'abril, i la inauguració de l'Any Palau a Caldes d'Estrac que tindrà lloc durant la diada de Sant Jordi.   

Més informació:

www.fundaciopalau.cat

Informació publicada el 12 d'abril de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació relacionada
La cita tindrà lloc del 27 al 29 d'abril del 2017, i la Fundació Palau juntament amb el Museu Picasso de Barcelona seran els principals organitzadors

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05