TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Poc ennuvolat
mín
15°
màx
24°
Intervals de nuvolositat amb pluja
mín
17°
màx
25°
Intervals de nuvolositat
mín
16°
màx
24°
Diumenge 26Dilluns 27Dimarts 28


SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

PARC MUNTANYà
 • can muntanyà

  El Parc Muntanyà està situat a la falda sud del Puig Castellar. Antigament, el parc era el jardí de la casa d'Adolfo Montañá, natural de Granollers que, en tornar de Cuba -al voltant del 1934- va comprar aquests terrenys al centre de Caldes per a construir-se una luxosa casa.

  Aquest gran espai natural dins la vila és un indret adient pel  passeig, esbarjo i tranquil·litat, envoltat de natura i d'un bell paisatge. La seva constant preservació i millora ha servit per garantir el desenvolupament equilibrat i harmònic de Caldes, tot mantenint i potenciant el seu ecosistema natural.

  vegetació can muntanyà


  Gaudeix d'una gran diversitat d'espècies vegetals com ara mimoses i lliris, rosers i geranis; plantes medicinals, com la farigola, el romaní i l'eucaliptus; arbres fruiters, com tarongers i llimoners; avets, moreres i xipressos, per citar-ne alguns altres exemples, i sobretot pins.

  Al llarg de la seva extensió s'hi poden trobar espais diferenciats de forma natural, una pèrgola amb vistes al mar que acull actes culturals i socials, una petita caseta de fusta i l'antiga masoveria, que serveix per fer-hi actitvitats i tallers.

  L'accès principal és pel carrer riera 54, al bell mitg del municipi, al costat de l' 'Oficina de Turisme i de la Fundació Palau. L'accès amb mobilitat reduïda és recomenat per la part de dalt, desde la Riera primer buscar el carrer dels pins salvà i desprès camí de la Torre. Es pot desencotxar però no aparcar. Tot i que el Parc no està adaptat , és pot rodar per caminets més amples amb cadira de rodes fins arribar a la pergola i gaudir de les vistes. 

  Una ruta guiada pel parc permet descobrir la vegetació i l'extensió d'aquest emblemàtic espai natural de Caldes i gaudir de les espectaculars vistes del municipi i el seu entorn que s'ofereixen des d'aquest indret.

  vistes can muntanyà

  Bones Pràctiques responsables i sostenibles per visitar el Parc:

  • No surtis dels camins marcats
  • No agafis ni malmetis les plantes
  • Respecta els animals
  • Porta el gos lligat i recull els seus excrements
  • No llencis deixalles
  • No hi abandonis animals aliens a la nostra fauna (tenen una repercussió molt negativa sobre la fauna i la flora autòctona)
 • Horari Parc Muntanyà
  ESTIU
  d'abril a octubre
  De dilluns a diumenge de 8:00h a 20:00h

  HIVERN
  De novembre a març
  De dilluns a diumenge de 8:00h a 18:00h

 
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere