Menú Pesolada 2023
Per començar
Xarrup de trifàsic de crema de pèsols, bacallà i pinyons juntament amb una amanideta de maduixa, formatge fresc de cabra d’Arenys de Munt, espinacs, nous i anxoves amb una vinagreta de taronja i anet
Seguirem amb
Canelons de peix, marisc i pèsols amb salsa cremosa de gambes
i com a plat principal
Pèsols de la floreta ofegats amb costella de porc, botifarra del perol, panxeta, ceba i allets tendres amb la picada (nyora, menta, melindros, pinyons i ametlles) del nostre mestre, l’avi Antoni Suñé
Les postres a escollir entre
Bescuit glacé a les ametlles garapinyades regat amb xocolata o bé Sorbet fet a casa
Bodega a escollir entre:
Manyol. DO Terra Alta. Garnatxa blanca 100%
Finca Renardes. DO Penedès. Ull de Llebre, cabernet sauvignon i samsó
Cava Parató brut reserva. DO Cava. Parellada, macabeu i xarel·lo
Aigües, cafè o infusions
Coca de pa torrada feta al nostre obrador per sucar amb tomàquet
Preu per persona 46,50 € (Iva inclòs) (mínim 2 persones)