TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Ennuvolat amb pluja
mín
18°
màx
26°
Ennuvolat
mín
18°
màx
27°
Poc ennuvolat
mín
19°
màx
29°
Dimecres 3Dijous 4Divendres 5

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

ACTIVITATS NàUTIQUES
  • La platja acull diverses activitats que tenen com a protagonista el mar. Així, l'Associació de Pescadors, Afeccionats i Usuaris de la Varada d'Embarcacions de la platja de Caldes d'Estrac organitza diverses activitats com els cursos de vela, paddle-surf, windsurf, etc. que permeten gaudir de la platja caldenca al mateix temps que es practica una activitat esportiva i lúdica.

    Tuna Race Balfegó Caldes d’Estrac

    Les proves TRB de Caldes d’Estrac consisteixen en unes proves de competició en aigües obertes impulsades per l’empresa Balfegó Grup. Els participants poden competir en una de les dues proves de la Travessia de Natació a Aigües Obertes TRB de Caldes d’Estrac. Concretament, poden participar en una travessia de 4km o una de 2km.
    Es tracta d'una de les proves més recents de la Tuna Race Balfegó i la travessia es realitza vorejant la costa de Caldetes, en un recorregut per la Platja dels Tres Micos on els nedadors poden gaudir de la tranquil·litat i del clima de la comarca del Maresme. 

    Més informació i dates https://www.tunaracebalfego.com

  • Activitat nàutica

 
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere