Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac - Portada

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Platges: les de Caldes i del Maresme!
El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha elaborat un nou fulletó sobre les platges de la comarca, dins les quals també hi figuren les de Caldes d´Estrac.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha elaborat un nou fulletó sobre les platges de la comarca, dins les quals també figuren les de Caldes d’Estrac.

És un document editat en diferents idiomes i amb un codi QR que dirigeix als usuaris a l’apartat de platges de la pàgina web del Consorci, de tal forma que els turistes tindran sempre la informació més actualitzada sobre la costa maresmenca. A l’apartat https://www.turismemaresme.cat/ca/descobreix/platges/, els visitants podran trobar la platja que busquen filtrant per municipi o per tipologia.

També es poden buscar per categories, que són variades i per a tots els gustos. Així doncs, els usuaris en poden trobar pet friendly, on es permeten gossos; platges accessibles i amb segells de qualitat; també amb el certificat de sostenibilitat Biosphere; costes que disposen de guinguetes; platges reconegudes amb la bandera blava; també aquelles que tenen vigilància i, fins i tot, les platges on es permet fer nudisme. És, per tant, una opció informativa que pot ser de gran utilitat.

Consulta el fulletó: https://www.turismemaresme.cat/media/upload/arxius/fullets/flyer-platges-del-maresme-ca-es-en-fr.pdf

Publicació 26.06.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina