Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Inici | Oficina de Recaptació i Gestió Tributària
Oficina de Recaptació i Gestió Tributària
Obrir/tancar menú lateral

cartell_citaprevia

190428_logodipuLa gestió i cobrament dels tributs i impostos municipals es coordina amb l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona. L'ORGT és un organisme administratiu de la Diputació de Barcelona, que porta a terme la gestió i la recaptació dels ingressos de dret públic.


Si esteu interessats en realitzar algun tràmit relacionat amb els tributs delegats per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt a l'ORGT podeu adreçar-vos indistintament a qualsevol oficina de l'organisme, ja que la xarxa informàtica per realitzar-hi en qualsevol d'elles les gestiones delegades. Alguns d'aquests tràmits també els podeu realitzar sense necessitat de desplaçar-vos, mitjançant Internet, o bé a través del telèfon 93 472 91 15.

Per a més comoditat, podeu domiciliar els vostres rebuts. En aquest cas l'ORGT té establert un servei d'alertes de domiciliats i de fi de voluntària. Per cada rebut domiciliat l'interesat rep, amb uns quants dies d'antelació, un avís per SMS i/o email amb la informació del càrrec que es farà en el compte bancari. També s'avisa si està a punt de finalitzar el termini de pagament en el cas de rebuts pendents no domiciliats. Aquest servei és completament gratuït i només requereix tenir domiciliat un tribut, preferiblement l'Impost sobre Béns Immobles.

L'atenció presencial a l'oficina de l'ORGT situada als baixos de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt (C/ Sant Antoni, 13) es porta a terme de dilluns a divendres de 09:00  a 14:00 h, amb cita prèvia.

L'atenció al contribuent es continua prestant mitjançant els següents canals:


- De manera telemàtica a la pàgina web orgt.diba.cat, on podreu fer tots els tràmits així com presentar escrits a través del Registre Telemàtic.  
També al web trobareu un formulari en el qual podeu deixar anotat el vostre número de telèfon i l'ORGT us trucarà per donar-vos tot el suport que necessiteu.
- Per correu electrònic a  l'adreça orgt.st.vicensm@diba.cat i a l'adreça orgt.atenciociutadana@diba.cat des d'on us ajudaran a fer tots els tràmits.
- De manera telefònica trucant als telèfons de Call Center: 932 029 802 i 932 029 805
- Trucant directament a l'oficina local de Sant Vicenç a través dels telèfons 934 729 115
- De manera presencial amb cita prèvia. Podeu demanar-la a orgt.cat/cites

 
Versió per imprimir
Pujar al principi de la pàgina