Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
Inici > Oficina de Recaptaciˇ i Gestiˇ TributÓria
OFICINA DE RECAPTACIË I GESTIË TRIBUT└RIA

cartell_citaprevia

190428_logodipuLa gestiˇ i cobrament dels tributs i impostos municipals es coordina amb l'Organisme de Gestiˇ TributÓria de la Diputaciˇ de Barcelona. L'ORGT Ús un organisme administratiu de la Diputaciˇ de Barcelona, que porta a terme la gestiˇ i la recaptaciˇ dels ingressos de dret p˙blic.


Si esteu interessats en realitzar algun trÓmit relacionat amb els tributs delegats per l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt a l'ORGT podeu adrešar-vos indistintament a qualsevol oficina de l'organisme, ja que la xarxa informÓtica per realitzar-hi en qualsevol d'elles les gestiones delegades. Alguns d'aquests trÓmits tambÚ els podeu realitzar sense necessitat de desplašar-vos, mitjanšant Internet, o bÚ a travÚs del telŔfon 93 472 91 15.

Per a mÚs comoditat, podeu domiciliar els vostres rebuts. En aquest cas l'ORGT tÚ establert un servei d'alertes de domiciliats i de fi de voluntÓria. Per cada rebut domiciliat l'interesat rep, amb uns quants dies d'antelaciˇ, un avÝs per SMS i/o email amb la informaciˇ del cÓrrec que es farÓ en el compte bancari. TambÚ s'avisa si estÓ a punt de finalitzar el termini de pagament en el cas de rebuts pendents no domiciliats. Aquest servei Ús completament gratu´t i nomÚs requereix tenir domiciliat un tribut, preferiblement l'Impost sobre BÚns Immobles.

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaša de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05