Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Dijous, 1 de març de 2012  -  7 h tarda
Xerrada informativa i formativa, "Principals exigències sanitàries en el sector de la restauració"
A càrrec de tècnics de l'Agència de Protecció de la Salut, en finalitzar el curs es lliurarà un certificat d'assistència als participants

Cada dia més, la preocupació i exigència ciutadana respecte dels aspectes sanitaris va prenent major protagonisme. Al mateix temps, la legislació sectorial va essent cada vegada més exigent i s'incrementa el número de noremes i protocols que s'estableixen dia a dia.   Un dels sectors que més ha evolucionat en aquest sentit i que més incidència pot tenir al respecte és el de la restauració. Aquesta tipologia d’establiments té tantes obligacions i són tants els aspectes dels que ha d’estar pendent que sovint no es pot arribar a tot o cal col·laboració.

L'Agència de Protecció de la Salut  de la Generalitat de Catalunya ha iniciat les inspeccions a restaurant i hotels del nostre municipi i considerem que seria molt oportú que disposessin de tota la informació al respecte. Des de la regidoria de Salut de l’Ajuntament i de forma conjunta amb l’Agència de Protecció de la Salut hem organitzat una xerrada informativa i formativa referent a les “principals exigències sanitàries en un establiment de restauració”.

Us convidem a assistir a la xerrada que impartirà un tècnic de l’Agència de Protecció de la Salut el proper dia 1 de març a les 19 hores al local de Promoció Econòmica de l’Ajuntament  (la Riera, 5 - 9, entrada per Camí Ral). Agraríem que confirmessin la seva presència o no a la jornada formativa a través de correu electrònic. Es lliurarà un certificat d’assistència com a curs de formació.

Lloc: Equipament de Promoció Econòmica i Cultural
Organitza: regidoria de Salut de l'Ajuntament de Caldes i Agència de Protecció de la Salut de la Generalitat de Catalunya
Tipus d'acte: Cursos
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05