Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Divendres, 31 d'agost de 2012  -  10 h nit
Teatre “El Xarlatan”, de Quim Masferrer (Cia.Teatre de Guerrilla)
Últimes entrades a la venda

cartell xarlatan 31 agostEl Xarlatan ens projecte una visió àcida, irònica i còmica sobre la infinitat de mètodes i l’allau de teràpies que ens prometen ajudar-nos a aconseguir el nostre benestar i, de retruc, la tant anhelada felicitat.

Descarat, divertit, cregut, hipòcrita, tendre, farsant, manipulador, simpàtic, mercenari, proper, humà... són alguns dels adjectius que ens serveixen per definir el personatge protagonista de l’espectacle El Xarlatan.

Carregat de “bones” intencions, El Xarlatan passeja les seves prèdiques i el seu mètode innovador pels escenaris d’arreu del país per fer-vos veure la càrrega de males energies que constantment amenacen les vostres vides. El Xarlatan us canviarà la vida! Ell té la solució a tots els vostres problemes. Ell us guarirà de tots els mals i us donarà la clau per prevenir les fatalitats. A canvi de què? A canvi de res!

Teatre de Guerrilla recupera, amb aquest nou espectacle, la figura romàntica d’un personatge tan excèntric i entranyable com és el del xarlatà. Observadors de la realitat i utilitzant l’humor corrosiu que sempre ha caracteritzat els espectacles de la companyia, El Xarlatan ens projecte una visió àcida, irònica i còmica sobre la infinitat de mètodes i l’allau de teràpies que ens prometen ajudarnos a aconseguir el nostre benestar i, de retruc, la tant anhelada felicitat.

 

Entrades a la venda a partir de dijous 16 d'agost a l'Oficina de Turisme (La fabriqueta), en horari de 9 a 14h i a l'Espai Jove (horari de 17 a 20h).

El preu de les entrades és de 10€ la venda anticipada i 12€ el mateix dia de la representació.

quim masferrer 10 agostTeatre de Guerrilla

La companyia i l’autor

 

Teatre de Guerrilla és una companyia que porta treballant exitosament durant 10 anys a Catalunya, però també per la resta de l'Estat espanyol. Fins i tot s’ha donat a conèixer a França i Portugal. Durant aquest període ha estrenat 5 espectacles i dos d’ells – Somos lo que Somos i Humo – també s’han estrenat en versió castellana.

Els espectacles de Teatre de Guerrilla són únics pel que fa al seu segell. A partir d’una factura pròpia basada en el món rural i més tancat que podem arribar a imaginar, s’obren a la reflexió d’un món ampli i global. I tot això a partir de la ironia més fina i de l’humor més exigent. Els personatges són estrambòtics per estar tancats en ells mateixos, però creïbles i possibles de trobar a qualsevol bar de poble, o a qualsevol despatx d’un polític, estan representats per tres excel4lents actors que tenen tant d’artistes com de psicòlegs i antropòlegs. D’alguna manera, Teatre de Guerrilla capta perfectament al ser humà en les seves dificultats, les seves misèries, per donar-los una sortida tan humorística com higiènica als seus límits.

Els espectacles de Teatre de Guerrilla porten la firma del Quim Masferrer pel que fa a autoria i direcció. Aquest jove autor - que també és actor de la companyia – ha rebut prestigiosos premis i reconeixements a Catalunya-. El seu teatre no deixa indiferent i, a més, permet lectures des de la més simple, immediata i còmica, fins a la més profunda, crítica i filosòfica; tot un regal pels diferents tipus d’oïdes.

 

Lloc: Pèrgola Can Muntanyà
Organitza: Ajuntament de Caldes d'Estrac
Preu: Venda anticipada, 10€ i 12€ el dia de l´espectacle (punts de venda anticipada per a determinar)
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05