Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Diumenge, 11 de novembre de 2012  -  10 h matí
Trobada Gegantera Comarcal del Maresme
Elecció del 2n Hereu del Maresme
Aquesta activitat compta amb la participació de totes les colles del Maresme, és a dir, unes 30 colles i unes 60 figures més o menys. L'activitat consta d'una cercavila, una ballada conjunta de tots els gegants del Maresme i l'elecció del que serà el 2n Hereu del Maresme, que prendrà el relleu d'en Busquets, primer guanyador del concurs.

gegants

A partir de les 10h del matí es farà la plantada de gegants al passeig dels Eucaliptus, des d'on començarà la cercavila a les 11:30h, que seguirà per Camí Ral, els carrers Sant Josep i Sant Pere i enfilarà la Riera, fins arribar a l'Esplanada de Can Muntanyà, on es farà el ball conjunt de totes les colles (13h) i es procedirà, tot seguit, a l'elecció de l'Hereu del Maresme. 

Assistiran a aquesta Trobada Comarcal les colles de gegants d'Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Badalona, Cabrera, Cabrils, Calella, Carretero (Mataró), Dosrius, Escola Junfrau (Badalona), Masnou, Mataró, Pallafolls, Pineda, Premià de Mar, Premià de Dalt, Santa Coloma, Santa Susanna, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Pol, Sant Vicenç de Montalt, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar, a més de la colla amfitriona, la de Caldes d'Estrac, amb els gegants de la vila, Fàtima, Busquets (1r Hereu del Maresme)i Nano.

L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde de Caldes d'Estrac, Joaquim Arnó i el President de l'Agrupació de Gegants de Catalunya, David Roy, a banda de diversos alcaldes de la comarca.

Organitza: Colla de Geganters i Grallers de Caldes d'Estrac i Ajuntament de Caldes d'Estrac
Tipus d'acte: Festa
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05