Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Divendres, 15 de febrer de 2013  -  7 h tarda
"Caldes al dia". Sessió pública informativa
A càrrec de l'alcalde, Joaquim Arnó
L'alcalde de Caldes, Joaquim Arnó, oferirà divendres 15 de febrer, a partir de les 7 h de la tarda a La Fabriqueta (Equipament), una nova sessió pública informativa per explicar els veïns i veïnes del municipi els aspectes cabdals de la gestió que realitza el govern municipal.

La sessió  tractarà, entre altres temes, el vessant econòmic de la gestió municipal. L'alcalde explicarà el pressupost municipal per l'any 2013, aprovat el passat mes de desembre, així com la congelació de les ordenances per l'any en curs. Tambés es tractaran altres temes com la TV per cable, les aportacions a l'escola Sagrada Família, el nou sistema de recollida de residus sòlids que s'implementarà properament i alguns aspectes destacats de l'aparcament fotovoltaic.

Aquesta serà una nova sessió pública de les que organitza el govern municipal, de forma periódica, per a informar els veïns de les actuacions que es duen a terme des del consistori. En el transcurs d'aquestes sessions, que estan obertes a totes la ciutadania, l'alcalde és l'encarregat d'exposar els temes a tractar i respondre els dubtes, suggeriments, peticions i/o aportacions que realitza el públic.

Sessió Pública 15 gener 2013

Sessió Pública 15 gener 2013

Fitxer: Cartell_Sessio_informativa_4a.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.3 MB

Lloc: La Fabriqueta
Organitza: Ajuntament de Caldes d'Estrac
Preu: gratuït i obert a tothom
Tipus d'acte: Conferència
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05