Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac - Portada

Ajuntament de Caldes d'Estrac - Portada

 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb pluja escasa21ºC | 13ºC
Segueix-nos per RSS Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos per Youtube Segueix-nos a Instagram
La gastronomia del Maresme
Obrir/tancar menú lateral
de la terra i el mar a taula
  • A més de la Pesolada, els restauradors locals participen al llarg de l'any en diferents certàmens gastronòmics que se centren en productes típics del Maresme. La gastronomia del Maresme és molt àmplia, fruit de l'activitat econòmica que s'hi desenvolupa al llarg de la comarca. Així, des de la tradició a l'evolució i innovació en les seves activitats tradicionals; des de la pesca, cultiu i producció, passant per la transformació i consum de productes gastronòmics. La gastronomia maresmenca compta amb dos itineraris ben definits: de la terra a la taula i del mar a la taula.


    Els productes que centren aquestes rutes gastronòmiques, que compta amb la participació del bona part del sector de la restauració de Caldes, són ben diversos: el pèsol de la floreta, la maduixa del Maresme, la cirera d'en Roca, el tomàquet de la pometa i Montserrat, els bolets, el fesol del ganxet, els vins de la denominació d'origen Alella, productes ecològics, el calamar d'Arenys, la sèpia, l'escamarlà, la gamba d'Arenys, la petxina lluent i el sonso.

  • Mongetes amb calamar

 
Versió per imprimir
Escut Ajuntament de Caldes d'Estrac
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere
Pujar al principi de la pàgina