A més de la Pesolada, els restauradors locals participen al llarg de l'any en diferents certàmens gastronòmics que se centren en productes típics del Maresme. La gastronomia del Maresme és molt àmplia, fruit de l'activitat econòmica que s'hi desenvolupa al llarg de la comarca. Així, des de la tradició a l'evolució i innovació en les seves activitats tradicionals; des de la pesca, cultiu i producció, passant per la transformació i consum de productes gastronòmics. La gastronomia maresmenca compta amb dos itineraris ben definits: de la terra a la taula i del mar a la taula.
Els productes que centren aquestes rutes gastronòmiques, que compta amb la participació del bona part del sector de la restauració de Caldes, són ben diversos: el pèsol de la floreta, la maduixa del Maresme, la cirera d'en Roca, el tomàquet de la pometa i Montserrat, els bolets, el fesol del ganxet, els vins de la denominació d'origen Alella, productes ecològics, el calamar d'Arenys, la sèpia, l'escamarlà, la gamba d'Arenys, la petxina lluent i el sonso.