TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Intervals de nuvolositat amb pluja
mín
16°
màx
26°
Molt ennuvolat amb tormenta
mín
14°
màx
24°
Intervals de nuvolositat amb pluja
mín
13°
màx
23°
Dimecres 28Dijous 29Divendres 30
TURISME
Jornades gastronòmiques

Certàmens

Caldes d'Estrac celebra cada any  jornades gastronòmiques a l'entorn de 3 productes, el pèsol de la floreta, la mongeta del ganxet i el bolet. De tots tres, el producte més conegut és el pèsol, varietat "de la floreta", que amb el pas dels anys ha fet que Caldes es conegui com El poble de la Pesolada. La Pesolada es celebra en arribar la primavera, quan els restauradors locals elaboren plats amb aquest producte característic. Consulta els menus de la Pesolada d'enguany en aquest enllaç.

Les jornades gastronòmiques que es dediquen al bolet i a la mongeta del ganxet tenen lloc a la tardor i formen part dels certamens gastronòmics que s'organitzen a nivell comarcal i que es centren en aquests dos productes característics també del Maresme.

Amplieu informació sobre la gastronomia de Caldes d'Estrac en aquest enllaç.

Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
 
Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.

Informació actualitzada Covid -19 i Viatges a Catalunya

Logo Biosphere