Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Un altre tipus de consum
El mercat de segona mà celebrat el 2 de novembre va reunir una seixantena de paradetes

Mercat Segona Mà-CaldesdEstracEn la seva quarta edició, el mercat de segona mà celebrat a Caldes a l’Esplanada de Can Muntanyà, va aconseguir ajuntar una seixantena de paradetes amb objectes de tot tipus, des de roba, fina a mobiliari de cuina, llibres o aparells que de vegades es consideren obsolets. En definitiva, coses que tothom té a casa i, a les que potser ja no hi dóna utilitat però que en mans d’un nou propietari poden adquirir un nou valor.
Segons els organitzadors de sèrie B Market, es tracta de promoure un tipus de consum diferent, que promogui l’intercanvi i una relació més estreta entre client i venedor i sobretot que escapi del model standard que porta a un consumisme desaforat. “ Estem més acostumats a comprar i llençar que a l’alternativa de donar una altre vida als objectes que ja no utilitzem”.
L’activitat va comptar amb el suport de l’Àrea de Promoció Econòmica i els organitzadors indiquen que tenen pensada una nova fira pel començament de la primavera.

Mercat Segona Mà-CaldesdEstrac-taller


Educant en les avantatges del reciclatge

Una de les activitats proposades dins la jornada del Mercat de Segona Mà va ser un taller de reciclatge dirigit als nens, de manera que, a partir de materials com taps de suro, i amb una mica d’imaginació,  permetien realitzar manualitats com clauers, “minitiós” de Nadal o titelles.
El taller va estar en marxa des de les 11:30 fins les 13h i  va comptar amb l’entusiasme dels més petits acompanyats dels pares.

Informació publicada el 5 de novembre de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05