TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Intervals de nuvolositat amb tormenta
mín
10°
màx
18°
Poc ennuvolat
mín
màx
20°
Intervals de nuvolositat
mín
13°
màx
21°
Dijous 2Divendres 3Dissabte 4


SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

NOTíCIES
La bio-fira Aqua Calida torna a Caldes d'Estrac
El primer cap de setmana de juny, el Parc Joan Maragall acollirà la reeixida iniciativa que comptarà amb tastets de ioga, tallers de cosmètica ecològica, activitats infantils, xerrades, mercat d'artesania, actuacions musicals, propostes gastronòmiques, parades amb productes de comerços locals i moltes sorpreses més

Aqua Calida 2022Aquestes setmanes, l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ultima els darrers detalls de la nova edició de la bio-fira Aqua Calida. Després d’una aturada obligada a causa de l’emergència sanitària, enguany, la reeixida iniciativa tornarà amb sorprenents propostes. La nova edició es farà el primer cap de setmana de juny. En concret, el dissabte 4 de juny, l’horari serà d’11 a 00 hores i el diumenge 5 de juny, d’11 a 17 hores. «Ja ho podem dir oficialment: la bio-fira Aqua Calida torna a Caldes d’Estrac. El primer cap de setmana de juny, viurem dos fantàstics dies per a fomentar la sostenibilitat, promoure les bones pràctiques ambientals i posar en valor el nostre entorn», afirma el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme, Freddy Freixas.

Professionals de diverses disciplines relacionades amb l’àmbit del benestar s’instal·laran al Parc Joan Maragall i donaran consells i recomanacions per a promoure un estil de vida basat en la salut i la sostenibilitat. Tastets de ioga, tallers de cosmètica ecològica, activitats infantils, xerrades, mercat d’artesania, actuacions musicals, propostes gastronòmiques de la mà de restauradors locals, parades amb productes de comerços locals i moltes sorpreses més acollirà Caldes d’Estrac en el marc de la nova edició de la bio-fira Aqua Calida. «Aqua Calida és una proposta totalment transversal, pensada per a un públic general i familiar. Enguany, canviem d’ubicació i la farem al Parc Joan Maragall per tal de poder oferir un espai més ampli i acollidor per a tots i totes», explica Freixas.

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme, es convida a tots els negocis de Caldes d’Estrac a formar part de l’esdeveniment. L’Ajuntament ofereix una carpa gratuïta per a poder exhibir i vendre productes. Així mateix, el consistori anima a impulsar xerrades, tallers o activitats relacionades amb la temàtica de la fira. Les persones interessades es poden apuntar a través d’un formulari en línia. Per a més informació, es pot escriure a marta@kosmoeventus.com o trucar als telèfons 93 830 04 96 i 690 11 05 45.

Així doncs, la nova edició de la bio-fira Aqua Calida convidarà a veïns i visitants a gaudir dels recursos naturals que Caldes d’Estrac amaga com l’aigua termal, sense oblidar els productes locals i de proximitat, el comerç, la gastronomia i la cultura. Properament, es publicarà el programa oficial de la nova edició.

Aqua Calida 2022 - Empreses

Aqua Calida 2022 - Empreses

Fitxer: Aqua_Calida_Empreses.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 123.75 kB

Aqua Calida 2022 - Restauració

Aqua Calida 2022 - Restauració

Fitxer: Aqua_Calida_Restauracio.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 123.64 kB

TERMALISME, SALUT, CULTURA, GASTRONOMIA i SOSTENIBILITAT
 
L'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el seu regidor al capdavant, Freddy Freixas, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, us dona la benvinguda a la quarta edició de la bio-fira Aqua Calida. Després d’una aturada obligada a causa de l’emergència sanitària, enguany, tornem amb molta il·lusió de retrobar-nos en la nova ubicació de la fira: el Parc Joan Maragall. La nova edició es farà el primer cap de setmana de juny. En concret, el dissabte 4 de juny, l’horari serà d’11 a 00 hores i el diumenge 5 de juny, d’11 a 17 hores.
Es tracta d’una fira lúdica, d’oci i divulgativa d’un model de desenvolupament econòmic i social sostenible basat en el territori i en el patrimoni local i dirigida a un públic general i familiar. Les activitats estaran distribuïdes per tot el Parc Joan Maragall: gastronomia amb restauradors locals, mercat d'artesania i salut, activitats infantils per promoure les bones pràctiques mediambientals, espai de salut amb tastets de ioga i altres pràctiques, espai de micro-xerrades, tallers divulgatius sobre la sostenibilitat i música en directe.
Des de l'Ajuntament, volem agrair molt especialment la implicació dels restauradors, comerciants i artesans locals, els Diables d'Estrac, la Policia Local de Caldes d'Estrac, la brigada municipal, l'Oficina de Turisme i l'Associació de Viles Termals de Catalunya, així com la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de l'Energia de la Generalitat de Catalunya.
El dissabte 4 i el diumenge 5 de juny, us esperem a la bio-fira Aqua Calida de Caldes d'Estrac!

- L'Ajuntament de Caldes d'Estrac organitza un workshop de lideratge en sostenibilitat i propòsit de marca

- El meteoròleg Francesc Mauri inaugurarà la bio-fira Aqua Calida de Caldes d'Estrac

- Bona acollida de la bio-fira Aqua Calida de Caldes d'Estrac

- Caldes d'Estrac acull una sessió interna de treball de l'Associació de Viles Termals de Catalunya

- FOTOGRAFIES. Gaudeix de l'àlbum fotogràfic complet

Informació publicada el 17 de maig de 2022
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere