TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Molt ennuvolat amb pluja
mín
19°
màx
30°
Intervals de nuvolositat
mín
19°
màx
29°
Intervals de nuvolositat
mín
19°
màx
29°
Dilluns 27Dimarts 28Dimecres 29

Cercador avançat
NOTíCIES
Caldes d'Estrac inaugura dos punts selfie
L'Ajuntament ha instal·lat dues estructures de fusta que permeten fer fotografies de manera automàtica al Parc de Can Muntanyà i al Mirador de l'Astharoth

SelfieSelfiePer tal de continuar posant en valor el ric patrimoni natural, històric i cultural de la vila, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha instal·lat dos suports per a fer fotografies selfies al municipi. Les dues estructures de fusta, que permeten captar imatges de manera automàtica amb un enquadrament de luxe, s’han habilitat al Parc de Can Muntanyà i al Mirador de l’Astharoth. «Termalisme, patrimoni, cultura popular i gastronomia vora el mar. Tot això, i moltes sorpreses més, us trobareu si us apropeu a descobrir el municipi de Caldes d’Estrac», afirma el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme de l'Ajuntament, Freddy Freixas.

L’acció vol esdevenir un reclam turístic, afavorir la reactivació econòmica del poble i impulsar la presència de Caldes d’Estrac al món digital. Mitjançant els dos suports per a fer fotografies selfies, veïns i visitants obtindran el millor record del municipi: una captivant fotografia a dos dels punts d’interès turístic més preuats de la vila. A més, els suports per a fer fotografies selfies contenen un codi QR que redirigeix al web de la iniciativa, on s’explica amb detall l’activitat, al web de turisme, on es pot ampliar l’experiència descobrint els diferents punts d’interès turístic de Caldes d’Estrac, i a una pàgina web on es geolocalitzen altres suports per a fer fotografies selfies del territori català. «Actualment, estem treballant en la creació d'una ruta selfie que connecti els punts més emblemàtics de les tres viles: Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac. La nostra voluntat és omplir les xarxes socials amb la bellesa dels nostres pobles i donar a conèixer els trets distintius que ens caracteritzen. De moment, però, us convidem a gaudir de la divertida experiència, la selfie experiència, al municipi de Caldes d’Estrac», explica Freixas.

Des de l'Ajuntament, s’anima a veïns i visitants a apropar-se a les dues localitzacions, al Parc de Can Muntanyà i al Mirador de l’Astharoth, fer-se una fotografia selfie, col·locant el telèfon mòbil al suport i activant el temporitzador, i compartir-la a les xarxes socials amb els hashtags #caldesdestrac i #caldetes i etiquetant el perfil @ajcaldetes.

Informació publicada el 22 de juny de 2022
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
 
Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.

Informació actualitzada Covid -19 i Viatges a Catalunya