TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Molt ennuvolat amb pluja escasa
mín
12°
màx
19°
Molt ennuvolat amb pluja
mín
10°
màx
18°
Ennuvolat amb pluja
mín
màx
18°
Dimarts 16Dimecres 17Dijous 18
Inici > Turisme - mini site > Pesolada > 28a Pesolada de Caldes d'Estrac

Cercador avançat


SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

28A PESOLADA DE CALDES D'ESTRAC

Pesolada 2022

Ja és aquí la 28a Pesolada de Caldes d’Estrac! L’oportunitat perfecta per a tastar la nostra gastronomia, passejar per la nostra vila i sobretot deixar-nos sorprendre per un excel·lent equip de restauradors i restauradores que són exemple de creativitat, de tradició i de bona cuina.

Durant les properes setmanes, us animem a apropar-vos a Can Suñé, El Jardí del Vellard, El Taller, Hotel Dynamic, La Tasqueta de Caldes, Pizzeria Estrac, Metru, Solstici i Voramar i assaborir les seves sorprenents propostes culinàries. Us assegurem que els saborosos pèsols de la floreta, amb el seu sabor fi i alhora dolç, no us deixaran indiferents.

A més, heu de saber que Caldes d’Estrac també amaga divertides propostes culturals, esportives i lúdiques. Durant els propers mesos de març, abril i maig, podreu gaudir de les interessants exposicions de la Fundació Palau, la 32a Cursa Popular de Caldes d’Estrac 3 Viles, la dinàmica gimcana turística digital, la Diada de Sant Jordi, la Mostra d’Entitats, l’itinerari turístic i cultural autoguiat, els banys termals i moltes sorpreses més.

Per últim, us recordem que la zona blava del municipi és gratuïta des de les 13 hores fins a les 16 hores de dilluns a diumenge. Amb aquesta mesura, busquem promoure i impulsar la restauració i el comerç local, imprescindibles per a omplir de vida tots els racons de la vila. Ara sí, obriu les vostres agendes, trieu el dia, animeu la família, la parella i les amistats i veniu a visitar el nostre poble i a tastar la 28a Pesolada de Caldes d’Estrac! Us hi esperem!

Us desitgem una magnífica Pesolada a totes i tots! Gaudiu-la!

Freddy Freixas i Ricart

Regidor d’Ensenyament, Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme

Consulta l'agenda d'activitats

Consulta la ubicació dels restaurants

Descarrega't el material de difusió i promoció


 
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere