Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Diumenge, 23 d'abril de 2023  -  10 h matí
Sant Jordi 2023 a Caldes d'Estrac
Mostra d'entitats

Sant Jordi 2023

Ja tenim aquí el programa de Sant Jordi 2023    


Descobreix les activitats de Sant Jordi 2023 a Caldes d'Estrac. Rutes literàries, concurs de fotografia juvenil i activitats intergeneracionals formen part del programa de festes.
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac presenta el programa de Sant Jordi 2023. Del 19 al 22 d'abril es realitzarà el concurs de fotografia juvenil, organitzat per l´Espai Jove, anomenat "Fotografiem el municipi!", en el qual els participants entre 12 i 29 anys podran fer arribar les seves fotografies a l'Espai Jove. Les fotografies s'exposaran durant la fira d'entitats i el públic podrà votar aquella que més agradi. Els interessats es poden inscriure a cdst.espaijove@caldetes.cat. 

El dijous 20 d'abril, es realitzarà l'activitat intergeneracional "Paraules sentides per Sant Jordi: 3 residències, 3 generacions 3 gèneres literaris". Es llegiran en veu alta diferents gèneres literaris a les tres residències de poble. Aquesta activitat interngeneracional està organitzada per la Biblioteca Can Milans, l'Àrea de Cultura, l'Àrea de Gent Gran i l'Espai Jove.

El dissabte 22 d'abril, a les 10.30 h, es realitzarà una ruta literària "Passejades a Caldes" a càrrec de Manel Llanas. Cal inscripció prèvia a fp.info@fundaciopalau.cat o al telèfon 93 791 35 93. Més tard, a les 18 hores d'aquest mateix dia, es farà l'entrega de premis de la 40a Mostra Literària del Maresme a la Sala Cultural.

El diumenge 23 d'abril, dia de Sant Jordi, la fira d'entitats obrirà les portes a les 10 hores. A partir de les 10.30 h, l'escriptor i poeta Ángel Ramón Larrosa serà present a la parada de la biblioteca, on es podran adquirir els seus llibres, entre ells l'últim publicat aquest any, "Sembrados de carroña". L'escriptor caldenc Víctor Vives Bernades també estarà present a la jornada amb el seu llibre "Lo que viví contigo". A les 11 hores, es realitzarà l'hora del conte "Barraqueta de primavera" a càrrec d'En Clau de Clown. De 12 a 14 hores, es realitzarà un micro obert de "Lectures en veu alta" i s'organitzaran activitats i exhibicions per part de les entitats. Durant tota la jornada, la Fundació Palau obrirà les portes i es realitzarà una gimcana adreçada a les famílies. Finalment, a les 14 hores, la fira de les entitats tancarà les portes.

Us animem a participar activament en totes les activitats programades per a aquest Sant Jordi 2023 a Caldes d'Estrac.

Programa Sant Jordi 2023

Programa Sant Jordi 2023

Fitxer: Programa_St._Jordi_Fira_entitats_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.67 MB

Lloc: Esplanada Can Muntanyà
Tipus d'acte: Mostra, Literatura, Infantils
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05