Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Dijous, 20 d'abril de 2023  -  3 h tarda (*fins al 25-4-2023)
Portes obertes Escola Bressol Sagrada Família

Del 8 al 19 de maig, les famílies interessades podran tramitar la sol·licitud. A més, el dijous 20 i dimarts 25 d´abril s´han organitzat jornades de portes obertes per donar a conèixer les instal·lacions

L´Escola Bressol Municipal Sagrada Família obre el període de preinscripció per al curs 2023-2024. Els caldencs i les caldenques amb infants en l´etapa dels 0 als 3 anys podran presentar la seva sol·licitud de preinscripció del 8 al 19 de maig.

El formulari de sol·licitud s'haurà de presentar acompanyat de la següent documentació: original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació (si l'alumne està en situació d'acolliment, la resolució d'acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies), original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant: pare, mare, tutor, tutora, guardador o guardadora de fet (si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport o si es tracta d'estrangers comunitaris, del document d'identitat del país d'origen), i el padró o el certificat de convivència. Un cop la Generalitat de Catalunya hagi publicat la llista d´admesos, la matriculació es podrà formalitzar del 16 al 22 de juny (caldrà presentar l´original i fotocòpia de la targeta sanitària, el carnet de vacunes i el número de compte). Consulta aquí el tríptic informatiu.Portes obertes bressol

A més, tothom qui ho vulgui els pròxims dijous 20 i dimarts 25 d'abril podran conèixer de prop les instal·lacions i els professionals del centre. L'horari de les portes obertes serà de 15 a 17 h, en ambdues dates. Totes les persones interessades en assistir a aquestes sessions cal que demanin cita prèvia a caldetes@cavallcartro.cat o al telèfon 93 791 11 06.

El centre educatiu caldenc aposta fermament pel joc i l´experimentació com a eines que permeten als infants arribar al coneixement de les seves pròpies experiències i vivències. L´objectiu és acompanyar l´infant a assolir el seu màxim potencial en tots els àmbits de la vida, respectant el seu ritme individual, afavorint l´adquisició d´hàbits i atenent les seves necessitats físiques i emocionals. L´Escola Bressol Municipal ofereix propostes en funció dels interessos dels infants, sense seguir estereotips socials vinculats al gènere, i treballa el contacte amb la natura i la cura del medi ambient. Així mateix, el centre educatiu utilitza la comunicació i els diferents llenguatges com a mitjà d´expressió oral, artística o musical i busca establir relacions càlides i afectuoses que aportin seguretat i confiança als infants, entenent les emocions com a eina de creixement personal.

Per a més informació: https://educacio.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20471-infantil-primer-cicle?moda=1

Lloc: Escola Bressol
Data: 20 d'abril de 2023 fins al 25 d'abril de 2023
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05