Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La bio-fira Aqua Calida celebra la seva cinquena edició a Caldes d'Estrac
Tallers, activitats, xerrades, propostes gastronòmiques, actuacions musicals i altres activitats ompliran el Parc Joan Maragall, el primer cap de setmana de juny

El Parc Joan Maragall de Caldes d'Estrac acollirà, el primer cap de setmana de juny, una nova edició de la bio-fira Aqua Calida que compta amb el suport de la Diutació de Barcelona, el comerç local, la Biblioteca , l'àrea d'acció social i Turisme. Concretament, aquesta cinquena edició se celebrarà el dissabte 3 i el diumenge 4 de juny. Igual que l’any anterior, professionals de diverses disciplines relacionades amb l'àmbit del benestar s'instal·laran al Parc Joan Maragall i donaran consells i recomanacions per a promoure un estil de vida basat en la salut i la sostenibilitat.Biofira 1

La bio-fira Aqua Calida és una proposta totalment transversal, pensada per a un públic general i familiar. A més a més, l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme, convida a tots els negocis locals a formar part de l’esdeveniment i ofereix una carpa gratuïta per a poder exhibir i vendre productes. Les persones interessades a oferir un taller, xerrada o activitat es poden apuntar a través d’aquest formulari en línia (per a més informació escriure a marta@kosmoeventus.com o trucar als telèfons 93 830 04 96 i 690 11 05 45).

Freddy Freixas, regidor de la promoció econòmica, el comerç, el turisme i el termalisme, ha anunciat amb gran satisfacció que la Bio-fira Aqua Calida es celebrarà de nou a Caldes d'Estrac. “Durant el primer cap de setmana de juny, tindrem l'oportunitat d'apreciar durant dos dies les bones pràctiques ambientals, fomentar la sostenibilitat i destacar la importància del nostre entorn natural”.

Així doncs, la nova edició de la bio-fira Aqua Calida convidarà a veïns i visitants a gaudir dels recursos naturals que Caldes d’Estrac amaga com l’aigua termal, sense oblidar els productes locals i de proximitat, el comerç, la gastronomia i la cultura. Properament, es publicarà el programa oficial de la nova edició.

Formulari Empreses Locals

Formulari Empreses Locals

Fitxer: KE_AquaCalida_Caldetes_ConvocatoriaLOCALS__003_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 125.69 kB

Informació publicada el 5 de maig de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05