Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Dissabte, 27 de maig de 2023  -  5 h tarda
Hibrida. Espais liminars de poesia

Hibrida és el traçat de sis espais liminars de poesia arreu del territori català. Amb la poesia i les seves fronteres com a eix vertebrador, aquesta proposta de l´Associació d´Escriptors en Llengua Catalana (AELC) pretén explorar de quina manera la creació poètica pot dialogar amb disciplines com les arts escèniques, la música, l´audiovisual, les arts plàstiques o la narrativa.

L´objectiu és aprendre com interpretar i comunicar una idea, en l´espai, l´escena i el text (procés de creació i realització). Crear una obra escènica, una performance a partir del material que cada participant aporti. Conjuntament, s´anirà configurant una història i s´escenificarà, tot descobrint altres maneres de fer i valent-se de les diferents capacitats i pràctiques de cada participant.

Els espais liminars de poesia de l´AELC estan formats per sis tallers de creació i micro obert durant la primavera de 2023. Per assistir als tallers cal inscripció prèvia. Per participar o assistir com a públic als micros oberts no cal inscriure´s prèviament.

Programa:

27 de maig a la Fundació Palau:

17h -(Lecto) escripturamultimodal. Amb Raquel Santanera i Maria Sevilla
19 a 20h-Micro obert.

Accés gratuït

Informació al web de la Fundació Palau

Lloc: Fundació Palau
Adreça: La Riera, 54
Organitza: Fundació Palau i AELC
Tipus d'acte: Cursos
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05