Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac estrena un curtmetratge promocional
Un viatge a través del temps i les paraules d'una carta que connecta amb l'essència de la vila

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac ha llançat un inspirador curtmetratge promocional que transporta els espectadors a un viatge únic i evocador a través del temps i les emocions. Amb una durada de 4 minuts, aquesta producció cinematogràfica captiva l'essència de la vila i busca promoure-la d'una manera desestacionalitzada.

El fil conductor de la història és una carta escrita per una avantpassada d'una dona que, en visitar Caldes d'Estrac, reviu les emocions i els records que s'hi amaguen. A través de la interpretació de la reconeguda actriu Mercè Llorens, nascuda a Arenys de Munt, el públic és guiat per un paisatge melancòlic, que ressalta la bellesa de la localitat en qualsevol època de l'any.

El curtmetratge captura amb gran detall els principals pilars que fan de Caldes d'Estrac un lloc únic. Des de les famoses aigües mineromedicinals que converteixen el poble en un refugi de salut i benestar, fins a l'impuls del comerç de proximitat, destacant la importància de les botigues locals i la seva contribució a la vida comunitària.

Una part essencial de Caldes d'Estrac és el seu patrimoni artístic, que inclou la Fundació Palau, i que en el curtmetratge es mostra com un testimoni vivent de la riquesa cultural i històrica de la vila. A més, el vídeo també fa ressò de l'animada programació cultural, amb moments destacats com la Festa Major, que mostra la vitalitat i l'alegria de la comunitat local.

La producció del vídeo ha anat a càrrec de La Mosca de la TV. "Volíem unir el poble actual, que vol posar en valor els atractius històrics de l'aigua termal i la salut, amb la Caldetes antiga, que era un poble de l'extraradi on la gent anava a guarir-se. En aquell moment era un poble molt llunyà a les grans ciutats i la gent hi anava amb tren i s'hi estava una temporada per rebre tractaments", detalla Miki Martínez. "La protagonista decideix viatjar al poble on la seva àvia es va curar i segurament la raó per la qual està viva", afegeix.

Des de l'Ajuntament s'ha apostat per una producció de proximitat: els cineastes de La Mosca de la TV havien viscut a Caldetes. I els mateixos integrants de la productora, el Miki i la Jana, han escollit una actriu també nascuda a la zona.

El curtmetratge té com a objectiu enfortir la identitat de Caldes d'Estrac i mostrar la seva autenticitat a través de la pantalla, captivant el públic amb la seva narrativa emocional. A més, el vídeo pretén arribar, sobretot, a la gent de fora del poble i als turistes, per donar a conèixer els encants d'aquesta vila de la costa catalana, que van més enllà de les guinguetes i la platja.

"Presentem aquest curtmetratge promocional que ens transporta a través del temps i les emocions, mostrant l'essència única de Caldes d'Estrac. Aquesta producció cinematogràfica és el resultat d'un treball en equip i de l'esforç per enfortir la identitat de la nostra vila. Confio que aquest curtmetratge desperti l'interès dels espectadors i els convidi a descobrir la nostra vila. Aprofito aquesta oportunitat per expressar la meva gratitud als membres de La Mosca de la TV i a tots els col·laboradors que han fet possible aquest projecte inspirador", diu el regidor d'Ensenyament, Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme, Freddy Freixas. "A més, vull aprofitar aquest moment per acomiadar-me de les meves regidories i del consistori, i traslladar un agraïment als tècnics, tècniques i personal de la casa. Ha estat un honor i un privilegi servir a la comunitat de Caldes d'Estrac durant aquests anys. En tornarem a veure. Fins aviat!".

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac animen a tothom a compartir el vídeo a les seves xarxes i entre els seus coneguts i amics, i confien que aquest curtmetratge promocional despertarà l'interès dels espectadors tot convidant-los a viure una experiència única en aquesta localitat de bellesa excepcional. Amb un toc de màgia cinematogràfica, el vídeo captura l'esperit i la passió que fan de Caldes d'Estrac un destí especial.

 

Informació publicada l'1 de juny de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05