Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Diumenge, 4 de juny de 2023  -  11 h matí
Questió de temps
En el marc de la Bio fira Aqua Calida

Descripció    
Qüestió de temps, en versió activitat de carrer, és experiència vivencial sobre el canvi climàtic basada en la dinàmica dels populars escape rooms.

Objectius
Conscienciar la ciutadania sobre l´emergència climàtica i involucrar-la perquè emprengui accions de mitigació i d´adaptació.
Prendre consciència que es tracta d´una situació que interpel·la tothom: científics, administracions, empreses, ciutadania, etc.
Comprendre que és  que les conseqüències del canvi climàtic es manifestin amb més o menys intensitat, més tard o més d´hora, i que això depèn, sobre manera, de les eleccions que cadascun de nosaltres emprenguem aquí i ara.
Donar a conèixer el treball de la Diputació de Barcelona i els municipis en la lluita contra el canvi climàtic.

Contingut
L´escape room Qüestió de temps. Els participants hauran de superar en grup 5 proves. L´activitat està dirigida a públic a partir de 10 anys, té una durada d´uns 15 minuts i estarà dinamitzada per dos educadors/es, a càrrec de la Diputació de Barcelona. A més de l'espai tancat per jugar a l'escape room al carrer, s'inclouen elements informatius i un racó infantil amb propostes lúdiques per descobrir els continguts principals de l´exposició. Els menors han d'assistir acompanyats per un adult.

Qüestió de temps 2

Lloc: Parc Joan Maragall
Durada: 11:00 h - 14:00h
Organitza: Ajuntament de Caldes d'Estrac
Preu: lliure
Tipus d'acte: Exposició
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05