Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Dissabte, 29 de juliol de 2023  -  9 h vespre
Sardinada i Botifarrada popular
50è aniversari dels Pescadors de Caldes
L'Associació de Pescadors de Caldes està de festa! Celebrem el seu 50è aniversari amb una gran sardinada i botifarrada a la Platja de les Barques de Caldes d'Estrac, el proper dissabte 29 de juliol. Aquest esdeveniment especial reunirà la comunitat local per celebrar aquesta important fita i gaudir d'una nit plena de menjar deliciós i música animada.

L'esdeveniment tindrà lloc de la següent manera:

● 21:00 h: Sopar - Els assistents podran gaudir d'un deliciós sopar amb una sardinada i botifarrada tradicionals, acompanyats de diversos plats complementaris.

● 23:00 h: Festa dels 80-90 amb DJ Almax Brothers - Després del sopar, la música animada pren el protagonisme amb una festa temàtica dels anys 80 i 90 a càrrec dels reconeguts DJ Almax Brothers. Els assistents podran ballar i gaudir dels èxits musicals d'aquella època en un ambient festiu.

Els tiquets per a l'esdeveniment es posen a la venda a un preu de 10 € i es poden adquirir a Soletico Caldes d'Estrac. Es demana que el pagament es realitzi en efectiu únicament.

Aquesta festa especial compta amb la col·laboració del Nàutic Caldes d'Estrac, la Quadra del Mar i l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, que han contribuït a fer possible aquesta celebració.

Us convidem a tits i totes a unir-vos a la celebració i a la comunitat de Caldes d'Estrac. Serà una nit plena de diversió, bona música i companyonia. No us ho podeu perdre!

Per a més informació o per a l'adquisició de tiquets, podeu contactar amb Soletico Caldes d'Estrac o posar-vos en contacte amb l'Associació de Pescadors.

sardinada

Lloc: Platja de les Barques
Organitza: Associació de Pescadors
Preu: 10€
Tipus d'acte: Festa
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05