Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac - Portada

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La TunaRaceBalfegó torna a la platja, el diumenge 10 de setembre
Diumenge 10 de setembre se celebra la sisena edició de la TunaRaceBalfegó Caldes d´Estrac, una travessia de natació en aigües obertes en la qual participaran nedadors de totes les categories

La travessia de natació en aigües obertes TunaRaceBalfegó Caldes d’Estrac 2023 celebrarà la seva sisena edició el pròxim 10 de setembre, concretament a la Platja de la Riera.

Aquesta competició és una gran oportunitat per a nedadors i triatletes de totes les edats i nivells que vulguin nedar una travessia competitiva, gaudint d'un circuit molt tècnic i segur.

Com és habitual, la competició ofereix dues distàncies competitives per a adults: una travessia de 4 Km, on els nedadors completen dues voltes a un mateix circuit de 2.000 metres, o bé una prova més curta de 2 km en la qual els atletes completen una única volta al recorregut.

Els participants de la travessia podran participar gratuïtament en la prova d'eliminació anomenada SKINS, un format innovador que consisteix en diverses rondes eliminatòries, completant un circuit curt de 150 metres en cada ronda.

Les rondes eliminatòries es concretaran en funció del nombre de participants, amb un màxim de 6 rondes en total. D'aquesta manera, els nedadors que arribin a la ronda final completaran un total de 900 metres.

A més de la prova SKINS, la TunaRaceBalfegó Caldes de 2023 oferirà dues proves KIDS per a nedadors més joves. Una travessia de 400 metres per a esportistes nascuts entre 2013 i 2015 i una prova més llarga de 800 metres per a nedadors nascuts entre 2009 i 2012.

Com cada any, la prova comptarà amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Caldes d'Estrac i l'establiment Dynamic Hotels Caldetes Barcelona, l’hotel esportiu i gastronòmic de la localitat.

TunaRaceBalfegó

TunaRaceBalfegó és una prova impulsada pel Grup Balfegó i organitzada pel Club Esportiu Dynamic. Va néixer en 2012 a l'Ametlla de Mar com a competició de natació en aigües obertes, amb la singularitat que la travessia té com a punt de sortida les Piscines d'Aqüicultura del Grup Balfegó, situades a 5 Km de la costa, on els nedadors es banyen entre tonyines abans d'iniciar la competició.

cartell tuna race 2023

Publicació 06.09.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina