Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Diumenge, 16 de juny de 2024  -  12 h migdia
Exposició ‘Maria Sanmartí, “mare d´en Clavé”. La innocència del traç´
Visita guiada

“Maria Sanmartí, mare d´en Clavé”; així és com aquesta pintora va signar durant un període artístic la seva obra. Deixant clar qui era: la mare del pintor Clavé. Després ho va deixar de fer en haver-se fet un lloc destacat en el panorama artístic de finals dels anys quaranta i fins que va morir a començaments del 1959 en complir 73 anys. El fet excepcional en la carrera de Maria Sanmartí, a banda de la seva innegable qualitat artística i una frescor d´art nou, fou que començà a pintar als 60 anys sense haver tingut abans el més mínim indici d´una vocació artística. No va tenir temps de cercar-la dins d´ella. Malgrat no haver tingut educació escolar i provenint d´una família catòlica i humil, va ser una dona progressista, amb una gran lucidesa mental i una gran fermesa de caràcter.

L´exposició és podrà visitar fins al 15 de setembre.

Preu 8 € per persona (les persones que presentin el carnet de biblioteques tindran 2€ de descompte i els Amics de la Fundació Palau entrada lliure ).

Per poder assistir cal inscriure´s a fp.info@fundaciopalau.cat o al 93791 35 93. Caldrà assolir un mínim de persones inscrites per la realització de la visita.

Lloc: Fundació Palau
Adreça: La Riera, 54
Durada: 1h
Organitza: Fundació Palau
Preu: 8€
Tipus d'acte: Exposició
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05