Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
FORMULARIS
Incidències a la via pública
L’Ajuntament de Caldes d´Estrac posa a disposició dels ciutadans dues opcions per notificar una incidència:

- A través de l'aplicatiu mòbil Línia Verda 

CARTELL_LINIA_VERDA.jpgL’Ajuntament de Caldes d´Estrac s’ha sumat als 300 municipis que, a nivell nacional, disposen del servei de Línea Verde. A través d’aquest canal de comunicació directe, els veïns i veïnes podran posar en coneixement a la regidoria de Via Pública els desperfectes que detectin a la seva localitat. 

Com és fa servir?

És necessari descarregar l’aplicació mòbil de Línea Verde. L’usuari ha d’accedir a Google Play, Windows Store o APP Store en funció de la tecnologia emprada en el seu telèfon. Una vegada trobada l’aplicació, es durà a terme la descàrrega d’aquesta de manera gratuïta, i l’usuari haurà de seleccionar el municipi en el qual vol comunicar les incidències. 

Per comunicar una incidència, s'ha de prémer el botó “Notifica la teva incidència”. Un desplegable amb les diferents tipologies d’incidències apareixerà a la pantalla. L’usuari ha de seleccionar aquella tipologia sobre la qual vol informar. De manera automàtica, l’aplicació detectarà les coordenades UTM exactes en les quals s’ubica el desperfecte. El següent pas és adjuntar una fotografia de la incidència i una descripció d’aquesta. Ja només faltarà pitjar el botó “enviar”. Una vegada enviada, el personal de l’Ajuntament rebrà la notificació del desperfecte comunicat. El ciutadà, rebrà una notificació al seu telèfon sempre que es produeixi algun canvi en l’estat de la incidència que aquest hagi comunicat prèviament.

L’usuari també podrà plantejar qualsevol consulta de caràcter mediambiental. Per poder realitzar aquestes qüestions, s’ha d’escollir l’opció de “Fes la teva consulta” a la pantalla inicial de l’aplicació. En un termini màxim de 24 hores, l’usuari tindrà una resposta per part d’un equip d’experts en la matèria de manera totalment gratuïta.

A més a més, es pot consultar el domini www.liniaverdacaldetes.cat, on l’usuari disposa d’un ampli contingut de consultes mediambientals (guies de bones pràctiques, consells, informació pròpia del municipi, etc...), o fer consultes telefòniques en l’horari de 9:00h a 18:00h (l’import de la trucada és de 0,07€/minut).

Finalment, l’usuari que ho sol•liciti, podrà rebre comunicacions informatives que emetrà el propi Ajuntament. També podrà consultar els principals punts d’interès que es troben al municipi.

- A través del formulari

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac posa a disposició dels veïns i veïnes aquest formulari amb la voluntat de vehicular d'una manera més àgil i eficaç les incidències que els ciutadans detectin a la via pública.

A través d'aquest breu formulari, podeu aportar una imatge sobre la incidència (sots, voreres malmeses, fanals, mobiliari urbà...) que detecteu a qualsevol punt de la via pública de Caldes d'Estrac i intentarem resoldre-la en la major brevetat de temps possible.

Agraïm la vostra col·laboració.

*
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda 
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *

* Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligatòriament

Avís: D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril (GDPR), relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, s´informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05